Kırmızı Oda Yeni Sezona Büyük Bir Değişim İle Başladı!

Kırmızı Oda Yeni Sezona Büyük Bir Değişim İle Başladı!
Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı TV8 kanalında yayınlanan Kırmızı Oda ikinci sezona büyük bir değişiklik ile başlayacak.

TV8 ekranlarında yayına başlayan Kırmızı Oda bir sezonu başarılı bir şekilde tamamlayıp, ikinci sezona hazırlanıyor. Geçen sezon büyük bir başarı kazanan Kırmızı Oda dizisi, TV8’de yayınlandı ve çok güçlü reytingler elde etti. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı Madalyonun İçi kitabından uyarlanan dizi de Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu Kırmızı Oda’ya birçok önemli isim de katkı sağladı.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırılan kısa hikâyeler ile izleyicisine aktardığı duyguları her bölüm reytingler ile gözde olmayı başardı. 5-6 bölümlük konuk oyunculuklar yapan Pınar Deniz, Burcu Biricik, Melisa Sözen, Evrim Alasya gibi önemli isimler oyunculuk performansları ile dizinin gücüne güç kattı. Uzun süreli konuk oyuncu olarak yer alan Erkan Petekkaya da Sadi karakteri ile herkesin aklına yazılmayı başardı.

Kırmızı Oda’nın ilk sezondaki başarısından sonra izleyicileri ikinci sezon için nefesleri tuttu ve yayın tarihi haberini bekledi. Kırmızı Oda dizisinin hayranlarının heyecanla beklediği ikinci sezon haberi de geldi. Kırmızı Oda dizisinin ekibi bir araya gelerek, yeni dönem için çekimlere başladı. İkinci sezonda izleyenleri neler beklediği merak konusu olurken dizide önemli bir değişiklik yapıldığı duyuruldu. Kırmızı odanın yönetmeni Cem Karcı artık yönetmenlik koltuğunda oturmayacağı bilgisi paylaşıldı.

TV8’den Kırmızı Oda için yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

OGM Pictures’ın yapımını üstlendiği ve TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda, merakla beklenen 2. sezonu için çekimlere başladı. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingin zirvesinden inmeyen ve başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı dizinin bu sezon yönetmenliğini Başak Soysal üstleniyor. Hayatın içinden ve gerçek yaşam hikâyelerinden esinlenen Kırmızı Oda’nın yeni sezonunda da izleyicinin ruhuna dokunarak herkesin kendinden bir parça bulacağı hikâyeler anlatacak.

Başak Soysal Kimdir?

Başak Soysal, yönetmenlik kariyerine 2002 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Ahmet Uluçay'ın üstlendiği Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filminin yönetmen yardımcılığını üstlenerek başlamıştır. Birçok projede yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra 2009 yılından itibaren birçok yapıma yönetmen olarak imza attı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Yönetmeni Olduğu Film ve Diziler:

Sihirli Annem (TV Dizisi 2021)

Yeni Hayat (TV Dizisi 2020)

Halka (TV Dizisi 2019)

Aslan Ailem (TV Dizisi 2018)

Adı Efsane (TV Dizisi 2017)

Mutlu Ol Yeter (TV Dizisi 2015)

Ötesiz insanlar (TV Dizisi 2013-2014)

Ask Üçgeni (TV Filmi 2009)

Hırçın Kız Kadife (TV Filmi 2009)

03-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar