Kısmetse Olur dizi oluyor.

Kısmetse Olur dizi oluyor.
Neredeyse tüm kanallarda çok sık görmeye alıştığımız evlendirme programları, aldıkları eleştiriler yüzünden yavaş yavaş ekranlara veda ediyor. İşte onlardan biri olan Kısmetse Olur da artık yeni bir dizi olarak karşımıza çıkacak.

Kanal D'de yayınlanan ancak aldığı ağır eleştiriler sonunda artık sadece internette yayınlanmaya devam eden Kısmetse Olur adlı evlilik programı dizi olacak.

Diğer bütün evlendirme programları gibi yayınlandığı her dönem skandallarla anılan evlilik programı Kısmetse Olur dizi oluyor. Daha önce adı Gençlik Ateşi olarak planlanmıştı ancak daha sonra dizinin adının Kısmetse Olur olmasına karar verildi. Production House tarafından desteklenen dizinin Kanal D ekranlarında 2017-2018 sezonunda yayınlanması bekleniyor.
Adı Arda Turan ile anılan Cansel Çördük de dizide olacak.
Dizisinin çekimlerine 14 Temmuz itibariyle başlandı. Kısmetse Olur dizisi çekimlerinde her karakter evlendirme programındaki kendisini oynayacak. Aslında daha önce de evlendirme programlarında önceden yazılan senaryoların oynandığı yönünde iddialar vardı. Kısmetse Olur dizisinde Tuğçe ve Emre iki sevgiliyi oynayacak. İkilinin gerçekte hayatta ise küs oldukları biliniyor. Dizinin çekimleri her gün devam edecek. Dizinin oyuncu kadrosunun son anda bir değişiklik olmazsa, Cansel Çördük, Mehtap Taşkıran, Daniella Grajdeanu, Erdem Dalfidan, Nur Batuhan Cimilli, Leyla Keskin - Nur'un Annesi,Tuğçe Yılmaz, Emre Ubeyli, Tolga Kulakçı şeklinde olması bekleniyor.

14-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar