Kısmetse Olur yarışmacısı Afili Aşk dizisine katıldı!

Kısmetse Olur yarışmacısı Afili Aşk dizisine katıldı!
Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un süpriz yarışmacısı Afili Aşk dizisine katıldı. İşte o isim..

Yaz sezonunun en gözde dizisi arasında yer alan Afili Aşk kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Diziye katılan isim yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Kısmetse Olur yarışmacısı Didem Delen oldu. Afili Aşk, Fulya kimdir? Fulya karakterinin gerçek adıı nedir? Afili Aşk dizisine katılan Fulya karakterini canlandıran Didem Delen kimdir? Tüm detaylar..

Kanal D ekranlarının yaz sezonu için hazırladığı Afili Aşk dizisi seyirci tarafından tam puan aldı. Başrollerinde güzel oyuncu Burcu Özberk, Çağlar Ertuğtul, Taner Rumeli, Uğur Uzunel, Benian Dönmez, Serkay Tütüncü, Güzide Arslan, Altan Erkekli, Neşe Baykent ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi başarılı isimlerin paylaştığı dizi reytinglerde de büyük bir başarı gösterdi. Ayşe ve Kerem'in beklenmedik bir anda karşılaşması ve evliliğe sürüklenen hikayesini konu alan dizinin her yeni bölümü heyecanla beklenen diziye bir yeni isim daha eklendi. Afili Aşk dizisine yeni eklenen isim duyanları şoke etti. Peki Kanal D'nin fenomen yaz dizisi Afili Aşk'a katılan isim kim? Afili Aşk, Fulya kimdir? Afili Aşk Fulya gerçek adı nedir? İşte Afili Aşk Fulya hakkındaki tüm detaylar..

Didem Delen, Afili Aşk kadrosunda!

Yayınladığı dönemde olaylı ilişkiler ve kavgalar ile gündemi sallayan Kısmetse Olur yarışmasının güzel isimlerinden biri olan Didem Delen, Afili Aşk dizisinin kadrosuna katıldı. Didem Delen, dizide Fulya karakterini canlandıracak. Fulya, Kerem ile bir iş anlaşması sağlayarak Kerem'e yakınlaşmaya çalışacak. Ayşe ve Kerem'in arasına girip aralarını bozmaya çalışacak. Ayşe ise bu durumdan çok kötü etkilenecek. Ayşe, Kerem ile arasına giren Fulya'yı kıskanacak. Kısmetse Olur yarışmasından tanıdığımız Didem Delen, ilk oyunculuk deneyiminde nasıl bir performans sergileyecek. Didem Delen,  Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk'in başrollerini paylaştığı diziye 10 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 5. bölümü ile katılacak. Kısmetse Olur programını ilgi ile izleyen izleyiciler bu habere çok şaşırdı. Afili Aşk her Çarşamba akşamı saat 20.00'de yepyeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında olacak. Didem Delen'in de dahil olduğu diziyi her Çarşamba canlı olarak izlemek için Kanal D canli izle adresini ziyaret edebilirsiniz.

05-07-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar