Kısmetse Olur'da aşk rüzgarları esiyor

Kısmetse Olur'da aşk rüzgarları esiyor
İzdivaç programlarının en çok izleneni Kısmetse Olur'da aşk rüzgarları esiyor. Geçen sezondan bu yana adını sıkça duyuran gelin adayı Melis Buse Betkayan, Kemal ile olan ilişkisini bitirip yeni bir aşka yelken açtı.

Geçen sezondan akıllara kazınan ve reytingleri tavan yaptıran gelin adayı Melis Buse Betkayan yine bomba bir olaya imza attı. Kanal D'de yayınlanan programda Erdem'le olan ilişkisi ile büyük fan kitlesine sahip olmuştu. İlişkisinin yanı sıra diğer gelin adaylarına yaptığı zulümlerle de adını duyurmuştu. Bu sezon ise reytinglerin az olmasından dolayı yapım Melis Buse Betkayan'ı eve geri çağırdı. Eve girer girmez damat adaylarından Kemal'i beğendiğini itiraf edip tanıma yoluna girmek istemişti. Bununla da kalmayıp Kemal'e evlenme teklifinde bile bulunmuştu.

MELİS VE İLKAY DANSIYLA ŞOKE ETTİ

İlerleyen günlerde ise ayrılma kararı alan Melis ve Kemal ilişkilerine son noktayı koydular. Ayrılmalarının ardından sürekli tartışan çiftin hayranları bu habere çok şaşıracak.Kemal'le ayrılmasının hemen ardından Melis yine yapacağını yaptı. Daha önceden gelin adayı Rabia Karaca ile bir tanıma yolunda olan İlkay'a yakın davranmaya başladı. Ve aralarındaki duygular ettikleri dans ile ortaya çıktı. Yayınlanan son bölümde sarmaş dolaş dans eden Melis ve İlkay'ı görenler şok oldu. Yeni haftada bakalım neler olacak?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

16 Nisan 2017 tarihinde yayınlanacak olan 'Kısmetse Olur Haftanın Finali' bölümünde eve veda eden isimler internete sızdı. Eleme gecesi gelin adaylarının evden gitmesi yönünde en çok Kemal'in adını yazdı. Damat adayları ise Yağmur'u yazdı. Bu hafta evden iki isim birden elendi. 

15-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar