Hazal Kaya hayranlarına güzel haber

Hazal Kaya hayranlarına güzel haber
Bir dönem Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran Genco dizisi ile ünlenen güzel oyuncu Hazal Kaya hayranlarına sevindirici haber geldi. Başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın yeni sezonda ekranlara geri döneceği açıklandı.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya en son 'Kırık Kalpler Bankası' sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Yeni sezonda da bir projede yer alacağını açıklayan Hazal Kaya, hayranlarını sevindirdi. Uzun aradan sonra ekranlara dönecek olan güzel oyuncu Hazal Kaya'nın ne rol alacağı merak konusu oldu. 

Ekranlara Geri Dönüyor

Yeni sezonda bir çok önemli dizi ekranlara geldi. Hepsi birbirinden güzel olan diziler reytinglerde önemli sıralarda yer alıyor. Hazal Kaya'nın rol alacağı dizininde tutup tutmayacağı konusunda büyük endişeler var. Bu konudaki düşünceleri sorulan Hazal Kaya, ilginç bir şekilde cevap verdi. Hazal Kaya, 'Reyting kaygısı yaşarsa işime konsantre olaamam, bu yüzden reyting korkum yok dedi.

Hazal Kaya Kimdir?

Güzel oyuncu Hazal Kaya, 1 Ekim 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Asıl adı Leyla Hazal Kaya'dır. Gaziantep'te dünyaya gelen Hazal Kaya'nın annesi ve babası avukattır. Oyunculuk hayatına reklam filminde oynayarak başladı. Oyunculuk eğitimi için 'Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'ne gitti. 7 yaşında boşanan anne ve babasını onu çok üzmüştür. Ayrılığın ardından annesi ile yaşamaya devam etmiştir. İlk Cola Turka'nın reklam filmin oynadı. Lise 2. sınıfa girderken de Kanal D'de yayınlanan Genco dizisinde rol aldı. Yaptığı oyunculuğu ile dikkat çeken Hazal Kaya daha sonradan da Aşk-ı Memnu dizisinde rol aldı.

Hazal Kaya'nın rol aldığı yapımlar

Çalgı Çengi

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

Ay Büyürken Uyuyamam

Bu Son Olsun

Mavi Dalga

İtirazım Var

Kırık Kalpler Bankası

Adını Feriha Koydum

Genco

Aşk-ı Memnu

Acemi Cadı

17-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler