Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor?

Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor?
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ baba mı oluyor? Ünlü modacı Başak Dizer'le evli olan Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı haberi sevenlerini heyecanlandırdı. Başak Dizer açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'den sevenlerini heyecanlandıran bir haber geldi. 5 yıl önce evlenen ünlü çift bebek mi bekliyor? Magazin gündemine bomba gibi düşen haberin ardından çok sayıda yorum yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebek beklediği iddiasına Dizer'den yanıt geldi. Ekranların sevilen çifti Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in ailesi genişliyor. Bir televizyon programına bağlanan Başak Dizer'e son gelişme ile ilgili iddialar soruldu. Başak Dizer hamile olduğunu doğruladı.

Başak Dizer'den hamilelik açıklaması

Büyük bir hayran kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ, baba olma heyecanı yaşıyor. 5 yıl önce Başak Dizer'le hayatını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ baba oluyor. Ünlü çiftle ilgili haber kısa sürede yayıldı. Magazin haberlerinde yer alan iddialar sonrası Başak Dizer'den konuyla ilgili açıklama geldi. Başak Dizer, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programına gönderdiği mesajla sevenlerine müjdeyi verdi. Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa'da Başak Dizer'in notu paylaşıldı. Başak Dizer, "Evet, doğru. Çok teşekkürler. Çok heyecanlıyız, mutluyuz " dedi. Başak Dizer bebeklerinin cinsiyetinin henüz belli olmadığını da ekledi.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in bebek heyecanı

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ 5 yıl önce 3 yıllık birlikteliklerini Paris'te yaptıkları nikahla taçlandırmıştı. Ünlü çift 2016 yılında Paris Büyükelçiliği'nde nikah kıymıştı. Mutlu bir aile hayatı olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, pandemi döneminde gözlerden uzak, doğa ile iç içe bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin hayatına heyecan katan yeni gelişme ise çiftin hayranlarını da sevindirdi. Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olacağı haberi ise kısa sürede birçok kişiye ulaştı. Magazin gündemine giren haberi Başak Dizer doğruladı. Ünlü çiftin bebek heyecanı ise Başak Dizer'in sözlerinden de anlaşılıyor. Başak Dizer'in 3 aylık hamile olduğu birinci ağızdan da doğrulanmış oldu. Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Mardin semalarında uçurtma uçururken görüntülenmişti.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar