Cihan Ünal yıllar sonra Türkiye'de

Cihan Ünal yıllar sonra Türkiye'de
Usta oyuncu Cihan Ünal yıllar sonra yeniden Türkiye'ye geldi. Uzun süredir İstanbul'a gelmeyen Cihan Ünal Akmerkez'de görüntülendi. Ünal yeni proje müjdesi verdi.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Cihan Ünal yıllar sonra İstanbul'da görüntülendi. İstanbul'da bulunan Akmerkez'de magazin muhabirleriyle karşılaşan Cihan Ünal İstanbul'a gelme nedenini de açıkladı. Cihan Ünal yaklaşık 3 yılın ardından ilk kez İstanbul'a geldi. Tiyatro ve sinemanın usta oyuncusu Ünal yeni proje müjdesi verdi. İstanbul'a yeni bir proje için geldiğini belirten Cihan Ünal sevenleriyle yakında buluşacağını söyledi. Cihan Ünal uzun süredir Kıbrıs'ta yaşıyordu. Yeni bir dizi projesi için İstanbul'a gelen Cihan Ünal yıllar sonra yine ekranda olacak.

Cihan Ünal'dan yeni proje müjdesi

Ünlü sanatçı Cihan Ünal Kıbrıs'ta yaşama kararı almış ve oraya yerleşmişti. Oyunculuk ve sunuculuk dersleri veren Cihan Ünal uzun bir aranın ardından yeniden Türkiye'de. Kıbrıs'ta gençlere yönelik sunuculuk, diksiyon, oyunculuk ve sahne eğitimleri veren Ünal zaman zaman gelen sinema tekliflerini de değerlendiriyordu. Akmerkez'de basın mensuplarına konuşan Ünal İstanbul'a yeni bir proje için geldiğini söyledi. Cihan Ünal, "Üç yıl sonra İstanbul'a geldim. Yeni bir proje için geldim İstanbul'a. Çalışmalar başladı, inşallah yakın zamanda görüşeceğiz" dedi.

Cihan Ünal: Üçüncü doz aşımızı olduk, artık çalışma zamanı

Kıbrıs'a yerleşen ve hayatını Kıbrıs'ta devam ettiren Cihan Ünal üç yıl sonra İstanbul'a geldi. Yeni proje müjdesi veren usta oyuncu proje hakkında detay vermedi. Hayranlarını heyecanlandıran projenin Atv'de ekrana gelecek Yalnız Kurt dizisi olduğu biliniyordu. Cihan Ünal bu dizide Hasan Deniz Yaran ve Damla Colbay'la başrolleri paylaşacak. Milliyet'in haberine göre 75 yaşındaki usta oyuncu pandemi dönemini Kıbrıs'taki evinde geçirdi ve 3. Doz aşısını olduktan sonra çalışmaya başladığını söyledi. Habere göre Cihan Ünal, "Üçüncü doz aşımızı olduk, artık çalışmanın zamanı geldi" ifadelerini kullandı. Uzun süredir ekranda olmayan Cihan Ünal'ın son hali sevenlerini şaşırttı. Akmerkez'e evinin ihtiyaçlarını almak için geldiğini söyleyen Cihan Ünal uzun saçlarıyla dikkat çekti. Cihan Ünal pandemi döneminde çok fazla teklif aldığını da ekledi.

17-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar