Oyuncu Emre Karayel evleniyor! İşte nişanından görüntüler

Oyuncu Emre Karayel evleniyor! İşte nişanından görüntüler
Başarılı oyuncu ve sunucu Emre Karayel çok yakında nikah masasına oturuyor. Sosyal medya hesabından mutlu gününü paylaşan Karayel'in nişan görüntüleri!

47 yaşındaki oyuncu ve sunucu Emre Karayel bir süredir devam ettirdiği ilişkisini evlilikle taçlandırıyor. Peyzaj ve iç mimarlık yapan sevgilisi Gizem Demirci ile çok yakında nikah masasına oturacak olan Emre Karayel sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı. İzmir Bornova'da nişan yüzüklerini takan ikilinin mutluluğu gözlerinden okunurken Karayel fotoğraflarının altına hangi notu düştü?

''BİR YILDIZ DAHA KAYDI''

Aile yakınlarının katılımıyla küçük bir tören düzenleyen çift nişan yüzüklerini takmanın mutluluğuyla poz verdi. Sosyal medya hesabından mutluluğunu sevdikleriyle paylaşan ünlü oyuncu 'Bir yıldız daha kaydı' etiketiyle bekarlığa elveda dedi. 

EMRE KARAYEL KİMDİR?

18 Ekim 1972 tarihinde Osmaniye'de dünyaya gelen Emre Karayel, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’ne başlamış fakat bitimeden Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır. 1999 yılında mezun olmuş ve 2000 yılında ilk dizisi Ablam Böyle İstedi'de oynamaya başlamıştır. 2003 yılında efsane dizi Bir İstanbul Masalı'nda yer almış ve tanınırlığını artırmıştır. Oynadığı birçok dizi ve sinema filminin yanı sıra tiyatroya da devam eden Karayel'in en sevilen yapımlarından biri Demet Evgar ile partner olduğu 1 Erkek 1 Kadın dizisi olmuştur. İki kişilik bir komedi olan sitkom dizisi 7 yıl boyunca televizyon ekranlarında beğeniyle izlenmiştir. Tiyatrodaki başarısını ödülle taçlandırmış 13. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görümüştür. Oyunculuğa ek olarak sunuculuk da yapan Emre Karayel, Sıradaki Gelsin ve Çarkıfelek isimli yarışma programlarını sunmuştur. 

11-07-2020
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar