Nizami Alem Dizisine Bomba Bir İsim Daha Katıldı!

Nizami Alem Dizisine Bomba Bir İsim Daha Katıldı!
TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve merak ve heyecanla beklenmeye başlanan Nizami Alem dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. İşte detaylar!

Son günlerin en çok konuşulan projelerinden biri Akli Film’in TRT 1 için hazırlıklarını sürdürdüğü bir dönem dizisi olan Nizami Alem dizisi. Dizi özellikle dönem dizisi olması ve yüksek bütçesiyle yeni yayın dönemimin iddialı yapımları arasında yer alırken TRT 1’in Diriliş Ertuğrul’dan sonra büyük beklenti içine girdiği yapımlardan biri olarak da öne çıktı. Dizinin proje tasarımını daha önce yine TRT 1’de yayınlanan Kuşlarla Yolculuk adlı dizinin de proje tasarımını yapan emre Konuk yapıyor. Serdar Özonalan tarafından senaryosu kaleme alınan dizin oyuncu kadrosunda ise Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Diziye son olarak dahil olan Osman Sonant da seyirciyi heyecanlandıran isimlerden biri oldu. İşte detaylar!

Nizami Alem Dizisi Tam Gaz!

Akli Film tarafından TRT 1 için hazırlanan Nizami Alem Dizisi Büyük Selçuklu İmparatorluğu zamanının en önemli kişiliklerinden veziriazam Nizamül Mülk ile devrin en korkulan kişilerinden olan ve Selçuklu Devleti’ne verdiği zararlarla ünlenen Hasan sabah arasındaki çetin mücadeleyi konu alıyor. Dizinin hazırlıkları son hız devam ederken sete Ağustos ayında inilmesi bekleniyor. Cast çalışmalarında sona gelinen diziye son olarak başarılı oyuncu Osman Sonant Adreas karakteriyle dahil oldu. Karakterin detayları tam bilinmemekle beraber seyirci oyuncunun diziye dahil olmasını memnuniyetle karşıladı. Yeni yayın döneminin en iddialı yapımları arasında gösterilen ve TRT 1’e yeni bir aşama kat ettirmesi beklenen dizi şimdiden heyecanla bekleniyor.

Osman Sonant Kimdir?

Nizami Alem dizisine katılacağı açıklanan başarılı oyuncu Osman Sonant 1 Mart 1079 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve liseden sonra oyunculuk üzerine eğitimler alan Sonant İstanbul Üniversitesi devlet Konservatuarı sahne sanatları Bölümünden mezun olmuştur. Birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı isim pek çok sinema filmi ve dizilerde de rol almış ve gösterdiği performansla göz doldurmuştur. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Fi, Ufak Tefek Cinayetler, Beş kardeş, Ben de özledim, Leyla İle Mecnun, Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Türk malı, Ustalar, Alimler ve Sultanlar ve Yılan Hikayesi.

13-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar