Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebeği Kurt Efe dünyaya geldi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebeği Kurt Efe dünyaya geldi
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ baba oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in bebeği Kurt Efe bu sabah dünyaya geldi. İşte detaylar…

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin heyecanla beklediği bebekleri Kurt Efe dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer hamilelik boyunca hep bir aradaydı. İstanbul Maslak'ta bir özel hastanede doğum yapan Başak Dizer'i Kıvanç Tatlıtuğ bir an bile yalnız bırakmadı. Bebek heyecanını her fırsatta paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer bu sabah 08.45'te dünyaya gelen bebekleri ile anne- baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Doğuma da girdiği öğrenilen Kıvanç Tatlıtuğ'un oğlunu gördüğü ilk anlarda göz yaşlarını tutamadı.

Kurt Efe Tatlıtuğ hayata merhaba dedi

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında evlenerek hayatlarını birleştirmişti. Mutlu bir evlilikleri olan ünlü çiftin bebekleri dünyaya geldi. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve modacı Başak Dizer hamileliğin son günlerine çektirdikleri fotoğraflarla da gündeme gelmişti. Bebeklerinin adını açıklayan çift bugün anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı. Bebeklerine Kurt Efe adını veren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer bu ismi verme nedenlerini de açıklamışlardı. Kıvanç Tatlıtuğ oğullarına neden Kurt adını koyduklarınu şu cümlelerle anlatmıştı; "Evet çocuğumuzun adını Kurt koyacağız. Birçok Türk destanında adı geçiyor. Hayvanların arketiplerini de araştırdım. Kurt, öğretici, yol gösterici, tek eşli aile kuran güçlü bir karakter olduğu için oğlumuza Kurt adını koymaya karar verdik."

Kıvanç Tatlıtuğ baba olmanın heyecanını yaşıyor

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer 2016 yılında Paris'te evlenmişti. Ünlü çift gözlerden uzak mutlu bir evlilik yaşıyor. Başak Dizer'in hamilelik haberlerinden sonra gözler çiftin üzerindeydi. Başak Dizer Tatlıtuğ hamileliğinin 8. ayında objektiflerin karşısına geçmiş ve fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ da eşinin karnını öperken verdiği pozu nazar boncuğu eşliğinde paylaşmıştı. Ünlü çiftin heyecanla beklediği bebekleri Kurt Efe Tatlıtuğ 15 Nisan'da dünyaya geldi. Baba olma heyecanını yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ eşini yalnız bırakmadı. 9 aylık bekleyişleri sonunda bebeklerini kucaklarına alan çiftin göz yaşalarını tutamadığı ise hastaneden gelen haberler arasında.

15-04-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar