Mahkum Dizisine Flaş İsim!

Mahkum Dizisine Flaş İsim!
Fox TV ekranlarının fenomen dizisi ‘Mahkum’ her Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümleri ile damgasını vurmaya devam ediyor. Diziye son olarak flaş bir isim konuk oluyor

Fox TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Mahkum, MF Yapım imzalı olup, yapımcısı Asena Bülbüloğlu’dur. İlk bölümü 14 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan aksiyon ve dram türündeki dizisidir. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş kaleme almıştır. Kore yapımı İnnocent Defendant dizisinden uyarlanan dizinin başrollerinde Onur Tuna (Savcı Fırat Bulut), İsmail Hacıoğlu (Barış Yesari/Savaş’ın İkizi), Hayal Köseoğlu (Sasha/Barış’ın Asistanı), Melike İpek Yalova ve Seray Kaya yer alıyor. 17. Bölüm’de Seray Kaya dizide vurulup, ölerek diziden ayrıldı. Reyting rekortmeni diziye başarılı bir isim dahil oluyor. Mahkum dizisinin 18. Bölümünden itibaren diziye katılan isim kim? Merak ediliyor. İşte, diziye som katılan oyuncu ile ilgili detaylar…

 

Mahkum Dizisine ‘Neslihan Arslan’ Konuk Oluyor!

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizi her hafta Perşembe günleri saaat 20.00’da yayınlanıyor. Her bölümüyle ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekranlara kitleyen aksiyon dolu dizinin kadrosundan bir oyuncu diziye veda ederken başka bir başarılı isim diziye dahil oluyor.

 

Dizinin başrol oyuncusu olan Seray Kaya 17. Bölümde diziye veda etti. Dizi izleyicileri bu ayrılığa çok üzülürken, Mahkum 18. Bölümünde kadroya konuk oyuncu olarak katılacak başarılı oyuncu Neslihan Arslan, dizide birkaç bölüm kadar bulunacak.

 

İstanbullu Gelin dizisiyle akıllarda yer eden Neslihan Arslan Mahkum dizisinde polis rolüyle ekranlara gelecek.  

 

Mahkum Konusu; Başarılı Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut, bir sabah uyanıp gözünü açtığında kendisini, eşini ve çocuğunu öldüren katil olarak bulur. Suçundan ötürü cezaevine giren Fırat’ın, hafıza kaybı geçirdiği ortaya çıkar. Hiçbir şey hatırlayamayan Sacı Fırat, herkes tarafından katil olarak bilinir. Fırat, suçsuz olduğunu ispatlayabilmek için bir mücadele vermektedir. Hem eşinin katilinin kim olduğunu bulmaya çalışır, hem de kızına kavuşmak için uğraşverir. Aynı zamanda düşmanı olan varlıklı ve güç sahibi iş adamı Barış Yesari’yle girdiği mücadeleyi konu alır.

 

Diziye konuk isim olarak katılacak Neslihan Arslan, aynı zamanda bir tiyatro oyununda rol alıyor. Yakında bir de sinema filminde oynayacak.

 

Başarılı oyuncu, Salih Bademci ve Nurhan Özenen ile ‘Fanatik’ isimli bir tiyatro oyununda sahne alıyor. Michael Önder’in yazdığı ve Çağrı Şensoy’un yönettiği ‘FANATİK’te eğlenceli bir aile komedisi işleniyor.

 

Neslihan Arslan Kimdir? Neslihan Arslan Nereli, Kaç Yaşında?

Nereli: İstanbul

Yaşı: 35

Burcu: Yengeç

Boyu: 1.73

 

Neslihan Arslan, 13 Temmuz 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversiteyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tamamlayan oyuncu, Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu.

Ekran karşısına ilk kez 2016 yılında ‘Familya’ dizisi ile geçen oyuncu, ‘Efkar’ karakterine hayat verdi. Dizide güçlü isimlerle yer aldı. Uğur Yücel, Güven Kıraç, Erkan Kolçak köstendil, Aybüke Pusat, Cansu Tosun… Daha sonra ‘İstanbullu Gelin’ dizisi ile oyunculuk performansını konuşturan ve dizide ‘Dilara’ karakteriyle herkesin tanıdığı bir isim olmayı başardı. Dizinin kadrosunda Özcan Deniz, Aslı Enver, Fırat Tanış, İpek Bilgin ve Neslihan Yeldan gibi yine önemli isimler yer alıyordu.

 

Aynı zamanda tiyatro oyunlarıyla sahne almaya devam eden Neslihan Arslan, 2010 Yılında İstanbul Devlet Tiyatrosu ‘Temiz Ev’ oyunu ile sahnelerde yer almaya başladı. Bunu Dip Sahne, Tiyatro Adam ve İkinci Kat’ta yer alan Zenciler, Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı, LET, Küçük ve Aynur Hanım’ın Bebeği izledi. Şu sıralar devam etmekte olan ‘Fanatik’ isimli oyunda Salih Bademci ve Nurhan Özenen ile birlikte sahne almaktadır.

 

Oyuncu, bu başarılarını birçok ödüllede taçlandırdı. 2010 yılında Kerem Yılmazer Ödülleri’nde ‘Genç Yetenek Teşvik Ödülü’ almaya hak kazandı. Oyuncu, ‘Sadri Alışık Müzikal ya da Komedi Efes Özel Ödülü’nün 2011 yılındaki sahibi oldu. Aynı zamanda 2011 yılında Afife Jale Ödülleri ‘En İyi Kadın Oyuncu’ dalında aday olmuştur.

On parmağında on marifet olan Neslihan Arslan aynı zamanda seslendirme ve dublaj sanatçısıdır.

Neslihan Arslan Dizileri ve Filmleri

2003 - Hayat Bilgisi

2006 – Sınav (Film)

2006 – Hacı

2009 – Mukadderat (Makbule Hanım)

2009 - Ve Merhaba Kainat: Nazım Hikmet (Piraye) (Film)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Seslendirme/Rabarba) (Film)

2016 - Sen Benim Herşeyimsin (Aslı) (Film)

2016 - Familya

2018 – İstanbullu Gelin (Dilara)

2018 - Bartu Ben (Mehtap)

2020 - Hizmetçiler (Neslihan Gülkaya)

2021 – Masumiyet (Birce Orhun)

2021 - İlginç Bazı Olaylar (Arzu)

15-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar