Cem Yılmaz'ın Netflix’te Yayınlanacak Erşan Kuneri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Cem Yılmaz'ın Netflix’te Yayınlanacak Erşan Kuneri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
Netflix’te yayınlanacak olan ve Cem Yılmaz tarafından yazılıp yönetilen ve yine başrolünde Cem Yılmaz’ın yer aldığı Erşan Kuneri’nin yayın tarihi açıklandı.

Üzerinde uzun zamandır çalışılan ve konuşulan bir dizinin daha yayın tarihi belli oldu. Dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan ve ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı Erşan Kuneri dizisinin yayın tarihi yayıncı kanal olan Netflix tarafından duyuruldu. Geçtiğimiz sene çekimleri tamamlanan ve yayın tarihini bekleyen 8 bölümden oluşan mini dizi Erşan Kuneri’nin yayın tarihi 13 Mayıs olarak duyuruldu. Cem Yılmaz tarafından hikayesi yazılan ve yönetilen dizi yine Cem Yılmaz’ın Gora ve Arif V 216 Filmlerindeki bir karakterden yola çıkılarak hazırlandı. Netflix için de büyük önem taşıyan film uzun süredir merakla ve heyecanla bekleniyordu.

Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta Yayında

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri olan Cem Yılmaz tarafından yazılıp yönetilen ve başrolünde yine Cem Yılmaz’ın Erşan kuneri karakteriyle yer aldığı 8 bölümden oluşan mini dizi Erşan Kuneri’nin yayın tarihi açıklandı. Netflix tarafından 13 Mayıs olarak duyurulan dizinin yayın tarihinin belli olması diziyi merakla bekleyenleri oldukça sevindirdi. Netflix tarafından yapılan açıklamada “medarı iftiharımız Kuneri Film artık bizimle. Erşan Kuneri 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te oynuyor” ifadeleri kullanıldı. Çekimleri ve kurgusu tamamlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide, Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi ünlü isimler yer alıyor. Dizide Erçan Kuneri karakterini usta komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz canlandırıyor.

Erşan Kuneri Dizisinin Konusu Ne?

Netflix’te 13 Mayıs tarihinden itibaren yayınlanacak olan dönem dizisi Erşan Kuneri, 1970’li yıllarda erotik sinemada oldukça başarı kazanan Erşan Kuneri’nin hikayesini anlatmaktadır. Erşan Kuneri erotik filmlerde oldukça başarılı bir grafik çizdikten sonra farklı alanlarda da film yapmaya karar verir. Erşan Kuneri farklı alanlarda film yapmak için çevresindeki insanlarla birlikte harekete geçer. Dönemin bütün özelliklerini taşıyan ve meşhur olmak için film sektörünün önemli olduğunun anlatıldığı Erşan Kuneri renkli kareleri ve hikayesiyle oldukça ilgi çekecek gibi görünüyor. 8 bölümden oluşan mini dizinin toplam yayın süresi 6 saat olacak.

15-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar