Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Yine Aynı Sette

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Yine Aynı Sette
Aşk-ı Memnu ile bir araya gelen ve dizide yasak bir aşkı yaşayan iki karakteri canlandıran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden aynı sette buluşuyor.

Türkiye’nin en büyük edebiyatçılarından biri olan ve yazdığı eserlerle Türk Edebiyatı’na yön veren yazarlardan Halit Ziya Uşaklıgil’in yazdığı ve iki kez dizisi çekilen Aşk-ı Memnu romanı televizyon seyircisinin en çok bildiği kitaplardan biri. Yaklaşık 15 sene önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en ünlü isimlerini bir araya getiren aynı adlı dizi o kadar çok sevildi ki bugün bile tekrarları hala çok seyrediliyor ve reytingler alabiliyor. Başrolünde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile yine pek çok ünlü ismi buluşturan dizide Beren Saat’in canlandırdığı Bihter ile Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül aşkı seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarmış ve dizinin yayınlandığı saatlerde sokaklar boşalmıştı. Dizide yasak bir aşkı yaşayan ikili uzun süre seyirci için buluşacaklar mı ayrılacaklar mı sorusunu gündemde tutmuş ve dizinin finalinde de büyük bir şok yaşatmıştı. Çiftin o zamanlar dizide yaşadıkları aşk o kadar başarılı olmuş ve ikili birbirine o kadar uyum sağlamışlardı ki uzun süre yapım şirketleri ve televizyon kanalları çifti yeniden bir araya getirebilmek için uğraştılar. Aradan geçen uzun yılların ardından sonunda beklenen oldu ve çift yeniden aynı seti paylaşmak için bir projede buluştu.

Yeniden Bir Aşk Hikayesi

Aşk-ı Memnu Dizisinde yasak aşk yaşayan iki karakteri canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat aradan geçen yılların ardından bir kez daha aynı sette buluşacak. Uzun süre yapımcıların bir araya getirmek için çaba harcadığı çift sonunda seyircinin de heyecanla beklediği bu buluşmayı sağlayacak adımı attı ve bir film projesinde birlikte oynamak için anlaşmaya vardı. OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve yakın zamanda sete çıkarak çekimleri başlayacak film için bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat seyircinin hayalindeki o aşkı yeniden yaşatmak için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Şu sıralar okuma provaları gerçekleştirilen filmin bir aşk hikayesini anlatacağı öğrenildi. Böylece Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat Aşk-ı Memnu’dan sonra yeniden iki aşık karakterini oynayacak ve seyircinin yıllardır beklediği gerçekleşecek.

Cast Çalışmaları Devam Ediyor

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren ve Ağustos ayının başlarında sete çıkması planlanan ve bir aşk hikayesini anlatacak film için şu sıralar yoğun bir şekilde cast çalışmaları devam ediyor. Netflix için çekilecek filmin bazı sahnelerinin İstanbul’da bazı sahnelerinin ise New York’ta çekileceği öğrenilirken İstanbul sahnelerinin kısa sürede çekimlerinin başlayacağı öğrenildi. Gönenç Uyanık’ın rejisini yapacağı film Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınıyor. Filmde Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un dışında şu anda rol alacak ilk oyuncu ise adını Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi ile duyuran Senan Kara oldu. Filmin cast çalışmaları halen devam ediyor.

15-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar