Kıvanç Tatlıtuğ ve Yılmaz Erdoğan'dan derbi yorumu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Yılmaz Erdoğan'dan derbi yorumu
Dün akşam düzenlenen Futbol'un Süperleri Ödül Töreni'ne Kıvanç Tatlıtuğ ve Yılmaz Erdoğan damga vurdu. Futbolculara ödüllerini takdim eden isimler derbi hakkında neler söyledi?

Türkiye Futbol Federasyonu ve yayıncı kuruluş beIN Sports'un işbirliğinde düzenlenen Futbol'un Süperleri Ödül Töreni dün gece Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Spor ve sanat camiasından ünlü isimlerin katıldığı gecede Şubat ayında vizyona giren Organize İşler Sazan Sarmalı filminin yıldızları Kıvanç Tatlıtuğ ve Yılmaz Erdoğan ödül vermek üzere oradaydı. Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında görüşlerini paylaşan başarılı oyuncular Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş taraftarı olan oyuncu, yönetmen ve yazar Yılmaz Erdoğan: "Yarış çok ilginç bir hale geldi bence, futbolun marka açısından dolayı güzel oldu. Uzun süre önde giden Başakşehir galiba yorulmuş gibi görünüyor. Beşiktaş'ın da yükselen bir grafiği var. Grafiği yukarı doğru giden tek takım Beşiktaş. Ancak puan olarak çok az geride olan bir takım. Uzun zamandır bir derbiyi bu kadar merak etmemiştim. Gönlüm Beşiktaş'ın kazanmasından yana ancak öncelikle güzel bir futbol olsun. Sonuçta biz bu maçları her sene oynayacağız. Her maçta güzel futbol izleyemiyoruz. Öncelikle güzel bir futbol izleyelim. Beşiktaş'ın maçlarında futbol çok güzel gidiyor. Galatasaray'ın saha avantajı var, Beşiktaş da formda. Bakalım ne olacak" dedi.



Eski basketbolcu olduğundan dolayı orada bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ ise: "Ligde işler kızıştı. Öncelikle ligdeki tüm takımlara başarılar diliyorum. Tertemiz maçlar olsun. Kazasız, belasız bitirmelerini temenni ediyorum. Şu anda sıcak bir dönem. Liderin her an değişebileceği bir pozisyon var. Puanlar çok önemli. Bütün takımların taraftarları şu anda kitlenmiş, takımların birbirleriyle yapacağı son maçlara bakıyor. İyi olan, hak eden kazansın. Bence güzel bir sezon oldu. Keyifli, renkli bir sezon geçti." sözleriyle geçtiğimiz sezonu yorumladı.

GÜZEL BİR MAÇ OLSUN SKOR TEFERRUAT 

Gönlünden geçen birincinin Galatasaray olduğunu söyleyen Tatlıtuğ: "Gollerin tahminlerini futbolcular üzerinden yapmaktan ziyade, sürprizler çıkabileceği için futbolcular üzerinden yapamıyorum. Gönlümden geçen tahmini bir skor var. O da 2-1 Galatasaray'ın kazanması yönünde. Tabii ki bu benim tahminim. Sonuçta güzel, centilmenlik dolu, hem oyuncuların hem izleyenlerin keyif aldığı tertemiz, son derece güzel bir maç olsun. Tüm temennim bu aslında, skor teferruat.'' diyerek iyi dileklerde bulundu. 

04-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar