Kıvanç Tatlıtuğ’dan boşanma iddialarına jet cevap!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan boşanma iddialarına jet cevap!
Sosyal medyayı hareketlendiren boşanma iddiaları üzerine Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden jet açıklama geldi. "Bu tip iddiaların her projede tekrarlanıyor. Keyifler çok yerinde."

Aile dizisinde partneri Serenay Sarıkaya ile gereğinden fazla yakınlaşması üzerine hakkında boşanıyor iddiası çıkarılan Kıvanç Tatlıtuğ'dan jet cevap geldi. Başak Dizer ile uzun süredir evli olan ve sanat camiasında örnek gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ ara verdiği dizi serüvenine Aile dizisiyle yeniden başladı. İlk bölümlerde reytinglerde yapımcısını sevindiren dizi, son bölmedeki yakınlaşmalar nedeniyle tartışma konusu oldu. Başak Dizer’in Serenay Sarıkaya ile gereksiz yakınlaşması üzerine eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u uyardığı, son bir şans verdiği iddiası dün sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. İddialar üzerine gözlerin çevrildiği Kıvanç Tatlıtuğ’dan beklenen açıklama sonunda geldi. Hayranları merak ediyor, Başak Dizer eşi Kıvanç Tatlıtuğ’dan boşanıyor mu? Serenay Sarıkaya, Başak Dizer’i kızdırdı mı? İşte o iddialar ve Kıvanç Tatlıtuğ’un jet cevabı haberimizde. Şimdi detaylar

Kıvanç Tatlıtuğ’dan boşanma iddialarına jet cevap!

Uzun bir süre sonra dize setlerine ara veren yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ile Aile dizisinde buluştu. Son dönemlerde yayınladığı her dizisinde bazı sahneler nedeniyle RTÜK tarafından cezalandırılan Show TV’nin salı günleri ekrana getirdiği Aile dizisi gündemden düşmüyor. 28 Mart Salı günü yayınlanan dizide iki partnerin yakınlaştığı sahnelerin Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde krize neden olduğu sosyal medyada epey ses getirdi. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Serenay Sarıkaya ile yakınlaşması eşi Başak Dizer'i kıskançlık krizine soktuğu ve boşanma sinyalleri verdiği iddia edilmişti.

Bu iddia her projede tekrarlanıyor

Dün sosyal medyayı bir anda hareketlendiren boşanma iddiaları üzerine Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden o iddialara bir açıklama geldi. Yakışıklı oyuncu 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada bu tip iddiaların her projede tekrarlandığını belirterek kendini şu cümlelerle savundu: "Evde de sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberini kaale almıyoruz.”

Olayın diğer cephesi Serenay Sarıkaya’dan ise henüz bir açıklama gelmedi. Ünlü oyuncu Şahmeran dizisinde partner olduğu Burak Deniz ile benzer sorunu yaşamıştı. Dizi için bir otelde bir araya gelen Serenay Sarıkaya - Burak Deniz ikilisi, oyuncu Nilperi Şahinkaya ve arkadaşıyla kavgaya karışmıştı.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar