Yasak Elma’da Edis sürprizi!

Yasak Elma’da Edis sürprizi!
6 sezondur yayınlanan “Yasak Elma” dün akşam yayınlanan bölümün finalinde başarılı şarkıcı Edis’in yeni çıkan şarkısı ‘’Bana mı’’ ile dizinin fanlarına sürpriz yaptı.

6. ve son sezonunu yaşayan Yasak Elma dizisinde izleyicilere şarkıcı Edis sürprizi yapıldı. Eda Ece, Şevval Sam ve Murat Aygen’in başrollerini paylaştığı aşk, entrika ve ihanet dizisi Yasak Elma’nın son bölümünde şarkıcı Edis’in yeni şarkısı müzik severleri sevindirdi. Hayranları merak ediyor, 3 Nisan Pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma’da Edis’in hangi şarkısı yayınlandı? Şarkıcı Edis kimdir? Edis sürprizinin yaşandığı Yasak Elma haberimizde. Şimdi ayrıntılar

Yasak Elma’da Edis sürprizi!

Yapımını MEDYAPIM’ın üstlendiği Fox Tv dizisi Yasak Elma dün yayınlanan son bölümde Edis hayranlarına sürpriz yaptı. 6 sezondur yayınlanan ve FOX’un 25 bölümü geçen tek yapımı olan “Yasak Elma” dizi severleri sevindirdi. Dün akşam yayınlanan bölümün finalinde başarılı şarkıcı Edis’in yeni çıkan şarkısı ‘’Bana mı’’ ile dizinin fanlarına sürpriz yaptı.

Sezon sonunda ekranlara veda edecek

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Nehir Erdoğan’ın başrollerini paylaştığı entrika ve ihanet dizisi Yasak Elma’da Sevda Erginci, Melisa Doğu, Şebnem Dönmez, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Bahadır Memili, Vildan Vatansever rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor. “Yasak Elma”, her pazartesi saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.

Şarkıcı Edis Kimdir?

Gerçek adı Edis Görgülü olan şarkıcı, 1990 Londra doğumludur. BBC Radio’da çalışan babası sesinin güzelliğini keşfedince ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti. 4 yaşında piyano çalan Edis, lise yıllarında İzmir Kent Orkestrasında solistlik yaptı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarını kazanan Edis, şarkıcı olmak istese de ajansın yönlendirmesiyle oyunculuğa başladı. Dinle Sevgili ve Hayatımın Rolü dizilerinde oynayan Edis, bir karaoke barda keşfedildi. Kenan Doğulu’yla tanışan Edis, Ozan Çolakoğlu ve Soner Sarıkabadayı ile çalıştı. 2014 senesinde çıkardığı söz ve müziği kendisine ait Benim Ol şarkısı ile müzik piyasasına adım atan Edis, iki numaraya kadar yükselen “Dudak” single ile şöhreti yakaladı. İlk kez canlı dijital konser veren Edis, 1.80 metre boyunda, 72 kilo ve Yay burcudur.

Albümleri:

2014 – Benim Ol (Single)

2015 – Olmamış mı? (Single)

2016 – Vay (Single)

2016 – Dudak (Single)

2017 – Çok Çok (Single)

Rol aldığı diziler:

2012 – Hayatımın Rolü (Uygar) (TV Dizisi)

2011-2012 – Dinle Sevgili (Barış) (TV Dizisi)

04-04-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar