Kıvanç Tatlıtuğ’dan Yeni Dizi Müjdesi!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Yeni Dizi Müjdesi!
Dizi ve Sinema dünyasının aranan oyuncularından başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerine müjdeyi verdi. Kıvanç Tatlıtuğ’dan Yeni Dizi Müjdesi ve detayları haberimizde!

Son yılların başarılı oyuncularından dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir süredir dizilerde yer almıyor. Son olarak Çarpışma dizisinde rol alan ve dizi erken final yapınca bir daha dizilerde rol almayan oyuncu bu süre zarfında daha çok sinema filmleriyle seyirci karşısına çıkmıştır. Başarılı oyuncunun dizilerde rol almıyor oluşu pek çok zaman oyuncunun hayranları tarafından eleştirilse de Kıvanç Tatlıtuğ bu tavrında ısrar etmiştir. Geçtiğimiz günlerde yeni arabasıyla görüntülenen ve magazin basınının gündeminde yer alan oyuncu gelecekle ilgili projelerini dile getirirken sevenlerine de yakın zamanda bir sürpriz yapacağını açıkladı. Oyuncu bir süredir rol almadığı dizilerle ilgili bir soruya dizilerde rol almayı özlediğini belirtti. İşte detaylar!

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Müjdeli Haber!

Ekranların sevilen ve karizmatik oyuncularından başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını sevindirecek bir açıklamada bundu. Oyuncu uzun bir süredir yer almadığı dizilerle ilgili olarak dizilerde rol almayı özlediğini dile getirdi. Son olarak Çarpışma adlı dizide rol alan oyuncu daha sonra dizilere bir süre ara vermişti. Magazin muhaberelerinin sorularını cevaplandıran yakışıklı oyuncu sorulan bir soruya karşılık “tiyatro yapmak benim gönlümde var ama başka yeni gelişmeler oldu. Dijital platforma bir dizi yapmak için anlaşmak üzereyiz. Bu sene artık dizi yapmak istiyorum. Yaza da bir sinema filmim var” açıklamasıyla yeni bir dizi için görüşmelere başladığının müjdesini verdi. Projeyle ilgili olarak yakın zamanda detaylı bilgilerin geleceği belirtilirken setin de yakın zamanda başlayacağı dile getiriliyor.

Dört Yıldır Evliyiz!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlarken 21 Şubat’ta eşi Başak Dizer’le evliliklerinin 4. Yılını kutlamak için Çanakkale’ye gittiklerini belirten oyuncu “çok mutluyuz. 4 yılı bitirdik. Başak’la beraber Çanakkale’deydik. Biliyorsunuz biz fırsat buldukça doğaya kaçan bir çiftiz” açıklamasını yaptı. Oyuncu yeni bir dizi için görüşmelerin başladığını açıklarken yerli dizileri fazla takip edemediğin ide sözlerine ekledi. Oyuncunun dijital platformda yayınlanacak dizisini hangi yapım şirketinin yaptığı henüz netlik kazanmazken dizinin konusu hakkında da bir bilgi bulunmuyor. Gelişmeler olduğu takdirde sizlerle canlitv.com adresinden paylaşacağız.

25-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar