Üç Kuruş’ta Başrol Oyuncusu Diziye Veda Etti

Üç Kuruş’ta Başrol Oyuncusu Diziye Veda Etti
Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve bu sezon başlayan Üç Kuruş Dizisinde Diren Polatoğulları diziye veda etti.

Ay yapım tarafından hazırlanan ve sezon başında Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan iddialı dizi Üç Kuruş’ta peş peşe şoke edici gelişmeler yaşanıyor. Uzun bir hazırlık sürecinden sonra oldukça iddialı bir kadroyla sezona başlayan dizi ne yazık ki yayınlandığı gün olan pazartesi akşamlarında bekleneni karşılayamadı. Çukur’un yerine yayın hayatına başlayan dizi aldığı reytingle her ne kadar ilk beş içinde olsa da bu kanalı memnun etmedi ve hakkında sık sık final söylentileri çıktı. Son olarak geçtiğimiz günlerde 28. Bölümde final yapacağı açıklanan dizi ayrıca son bölümde hikayede büyük bir kırılma yaşayarak üç yıl zaman atlaması yaşamıştı. Bütün bunlar dizinin yavaş yavaş finale gittiğini gösterirken son bölümde dizinin üç ana karakterinden biri olan Ferman karakterinin hikayesinin bitmesi ve bu karakteri canlandıran Diren Polatoğulları’nın diziyle vedalaşması final söylentilerini iyice güçlendirdi.

İki Oyuncu Veda Etti

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve büyük ve güçlü bir prodüksiyona ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan Üç Kuruş dizisinde işler beklenildiği gibi gitmiyor. Sezona iddialı giren ve pazartesi akşamlarının en güçlü dizilerinden olan Üç Kuruş ne yazık ki seyirciyle bir türlü buluşamadı. Her bölüm gittikçe azalan reytingler sonunda dizi için final söylentileri çıkmaya başladı. Son olarak da dizide iki önemli karakteri canlandıran iyi oyuncuyla yollar ayrıldı. Dizinin üç ana oyuncusundan biri olan ve Ferhan karakterini canlandıran Diren Polatoğulları ile Nesrin karakterine hayat veren Melisa Yıldırımer ile yollar ayrıldı. Bu iki oyuncunun son bölümde hikaye gereği diziden ayrılması dizinin 28. Bölümde final yapacağı söylentilerini de güçlendirdi.

28. Bölümde Final Yapıyor

Show Tv ekranlarında iddialı bir yolculuğa başlayan ancak ne yazık ki umulanı veremeyen Üç Kuruş için kaçınılmaz son yaklaştı. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Diren Polatoğulları ve Civan Canova gibi usta oyuncuların yer aldığı mafya ve mahalle dizisi Üç Kuruş son yayınlanan bölümde üç yıl bir zaman atlaması yaşadı. Hapisten çıkan Kartal’ın değiştiği ve Diren Polatoğulları’nın canlandırdığı Ferhan’ın hikayeye veda ettiği Üç Kuruş’un son bölümleri yayınlanıyor. 28. Bölümde final yapacak dizinin yavaş yavaş hikayesini toparlamaya ve finale gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar