Son Nefesime Kadar setinde kaza geçiren Nurgül Yeşilçay’dan açıklama!

Son Nefesime Kadar setinde kaza geçiren Nurgül Yeşilçay’dan açıklama!
Bir polisi canlandırdığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizi setinde, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken kaza yapan oyuncu tedavisinin ardından taburcu edildi

Son Nefesime Kadar dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay sette kaza geçirdi. Sağlık durumunu merak edenlere açıklama yapan başarılı oyuncu geçirdiği kazayı ve son durumunu anlattı. Hayranları merak ediyor, Nurgül Yeşilçay’ın sağlık durumu nasıl? Şimdi detaylar

Son Nefesime Kadar setinde kaza geçiren Nurgül Yeşilçay’dan açıklama!

Yıllar sonra dizi oyunculuğu için kamera karşısına geçen Nurgül Yeşilçay, başrol oynadığı Son Nefesime Kadar dizisinde kaza geçirdi. İlk bölümü 23 Şubat Çarşamba akşamı Fox Tv'de yayınlanan Son Nefesime Kadar dizisinde rol gereği araba kullanırken talihsiz bir kaza geçiren 45 yaşındaki oyuncu, sevenlerine son durumu hakkında bilgi verdi. Bir polisi canlandırdığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizi setinde, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken kaza yapan oyuncu tedavisinin ardından taburcu edildi.

Hem direğe hem ağaca çarptı

Uzun süredir uzak kaldığı sosyal medyayı yeniden aktif hale getiren Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından selfie yayınlayarak son durumunu yazdı. İşte o sevenlerini endişelendiren mesajı: "Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bir Kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen"

Üç aylık bir tedavi sürem var

Hastaneden çıktıktan sonra Arnavutköy'de görüntülenen 45 yaşındaki oyuncu, geçirdiği talihsiz kazayı basın mensuplarına anlattı: "Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek" dedi.

Sinema filmleri ne oldu, bilmiyorum

Basın mensupları, ünlü oyuncunun Pandemi öncesi çektiği sinema filmlerinin hatırlatmaları üzerine şu açıklamayı yaptı: “Pandemi öncesi iki tane sinema filmi çektik. Sinema filmi 'Mahalleden Arkadaşlar' ne oldu bilmiyorum. Pandemiye denk geldiği için çıkmadı. Diğeri de 2023 yılında çıkacak."

Yapımcı Necati Kocabay ile evlilik hazırlığında olan Nurgül Yeşilçay, İngiltere'nin başkenti Londra'daki yeni projesi hakkında bilgi de verdi: "Resim sergisi açtık. Pandemiye denk gelince o da patladı. Şimdi Londra'da açılacak. Oğlumun Londra'da ilk tiyatro oyunu var, bizim de orada oyunumuz olacak. Biz ona gideceğiz, o bize gelecek"

15-03-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar