Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu
Fox Tv için Gold Film tarafından hazırlıkları süren özgün proje Kızıl Goncalar’ın konusu ve oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni yayın döneminde Gold Film tarafından Fox Tv için hazırlanan ve kanalın en iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkan Kızıl Goncalar’ın hazırlığı devam ediyor. Ünlü ve güzel oyuncu Özgü Namal’ın yıllar sonra yeniden ekrana döneceği proje olarak öne çıkan dizide ünlü isme yine ünlü bir isim eşlik edecek. Son zamanlarda yer aldığı projelerin reyting sebebiyle erken final yaptığı şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in Özgü Namal’la birlikte başrolünde yer alacağı Kızıl Goncalar bir aşk ve dram dizisi olarak öne çıkıyor. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı projenin hikaye ve senaryosunu Necati Şahin kaleme alıyor. Ekim ayı başı gibi sete çıkması planlanan ve seyircinin de heyecanla beklediği yeni yapımlardan Kızıl Goncalar’ın oyuncu kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü isimler de yer alıyor.

Kızıl Goncalar dizisi oyuncu kadrosu

Fox Tv ekranları için hazırlanan ve iki dev ismi bir araya getiren Kızıl Goncalar Gold Film tarafından hazırlanıyor. Necati Şahin’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yıllar sonra ekranlara dönecek olan özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrolünde yer alacağı Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca genç ve başarılı isimlerde yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında

·         Özgü Namal

·         Özcan Deniz

·         Mert Yazıcıoğlu

·         Hazal Türesan

·         Şerif Erol ve

·         Mert Turak yer alıyor. Dizinin cast çalışmaları halen devam ederken hikayede yer alan karakterleri canlandıracak oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Kızıl Goncalar dizisi konusu

Yıllar sonra televizyon ekranlarına geri dönen Özgü Namal ve şarkıcılık ve oyunculukta başarısı ile sektörün aranılan isimleri arasında yer alkan Özcan Deniz’in bir arada yer alacağı Kızıl Goncalar dram türünde ele alınacak. Gold Film tarafından üzerinde çalışılan dizi çok yakında sete çıkacak ve çekimlere başlayacak. Doğu Anadolu’dan İstanbul’a gelerek yaşadıkları zorluklara göğüs germeye çalışan bir annenin zorluklarla ve mücadelelerle dolu hayatını anlatacak Kızıl Goncalar Fox Tv’nin iddialı dizilerinden biri olmaya aday gözüyor. Aşk, intikam, hırs, kadın, dram gibi türleri yoğun olarak ele alınacak dizinin çekimleri başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde gerçekleştirilecek.

19-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar