Kızıl Goncalar dizisinin Abdülvahid'i Tolga Tekin kimdir?

Kızıl Goncalar dizisinin Abdülvahid'i Tolga Tekin kimdir?
Now'un başarılı dizisi 'Kızıl Goncalar'a Tolga Tekin, Abdülvahid karakteriyle dahil oluyor. Tolga Tekin kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Gold Film'in Now ekranları için hazırladığı ‘Kızıl Goncalar’ dizisine Tolga Tekin, Abdülvahid karakteriyle dahil oldu. Tolga Tekin nasıl bir karaktere hayat verecek? Daha önce hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte tüm detaylar.

KIZIL GONCALAR'DA CÜNEYD'İN BABASI ROLÜNDE

Sosyal medya hesabı üzerinden diziye dahil olduğunu duyuran Tolga Tekin ‘Haydi hayırlı ve uğurlu olsun’ yazısıyla paylaştığı gönderine dizide hayat vereceği karakteri de belirtti. Tekin, dizide Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği ‘Cüneyd’ karakterinin babası ‘Abdülvahid’ karakterine hayat verecek.

TOLGA TEKİN KİMDİR?

Ankara'nın topraklarında, 19 Mart 1973'te doğmuştur. Ortaöğrenimini tamamladıktan sonra, Özel Arı Koleji'nde 1992'de, ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1996'da mezun olmuştur. Sanat yolculuğuna Adana Devlet Tiyatrosu'nda başlamış, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'na transfer olmuştur. Adana'da geçirdiği sekiz yıl boyunca sahnenin tozunu yutan sanatçı, 2004 yılında başkente taşınmıştır. Bizim Evin Halleri dizisinde dört yıl boyunca izleyicilerle buluşmuş ve tiyatro sahnesinde de iz bırakmıştır. Günümüzde hala Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sanatçı kadrosunda yer almakta olan Tolga Tekin, 21 Temmuz 2013'te meslektaşı Zeynep Koltuk ile hayatını birleştirmiş, ancak 2014'te yollarını ayırmıştır.
 

07-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar