Tolga Tekin Süperstar Dizisine Dahil Oldu

Tolga Tekin Süperstar Dizisine Dahil Oldu
Yakında Türkiye’de yayına başlayacak olan Disney Plus’ta yayınlanacak olan Süperstar dizisinin oyuncu kadrosuna Tolga Tekin’de katıldı.

Disney Plus çok yakında Türkiye’de yayın yapan internet yayın platformları arasına katılacak. Uzun süredir hazırlık yapan platform iddialı bir giriş için her şeyi yapıyor. Birbirinden iddialı oyuncularla anlaşmalar yapan ve yapım şirketlerine projeler sipariş eden platform pazardan en büyük payı almak için kesenin ağzını tam anlamıyla açmış durumda. Platformda daha şimdiden seyircinin büyük beklenti içine girdiği pek çok proje yer alıyor. Bunlardan bazıları bu sene yayına girecek projeler olurken bazıları da seneye yayına girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Platformda yayına girecek olan ve şimdiden merakla beklenen projeler arasında Süperstar adlı dizi de bulunuyor. Özellikle oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri çeken projeye yeni isimler katılmaya da devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna bugüne kadar pek çok yapımda yer alan başarılı oyunculardan biri olan tolga Tekin’de dahil oldu.

SüperStar Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Disney +’da yayınlanacak ve şimdiden heyecanla beklenen projelerden biri de SüperStar dizisi. Dizi şu sıralar oyuncu kadrosunun çalışmasına yoğunlaşmış durumda. Özellikle Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu ile anlaşmaya varan dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Çekimlerine çok yakında başlanacak olan dizinin kadrosuna dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncusu Tolga Tekin’de katıldı. Tekin’in projede kritik bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Disney Plus’ın merak edilen projelerinden olan SüperStar ünlü bir yıldızın seri katil olmasının çarpıcı ve sıra dışı hikayesini seyirciye taşıyacak. Ünlü bir starın hayatın akışı içinde bambaşka bir karakter olarak yer almaya başlamasını ve peş peşe cinayetler işlemesini anlatacak proje yakında Disney Plus’ta.

Tolga Tekin Kimdir?

Bugüne kadar pek çok projede yer alan ünlü oyuncu Tolga Tekin 19 Mart 1973 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyuncu olmak isteyen Tolga tekin daha sonra üniversitede oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Tolga Tekin daha sonra pek çok tiyatro oyununda dizide ve sinema filminde roller üstlenmiştir. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kuruluş Osman, Dünya Hali, Akıncı, Rise of Empires: Ottoman, Bizi Hatırla, Kelebekler, Vatanım sensin, Rüzgarda salınan Nilüfer, Paramparça, Çıplak gerçek, Muhteşem Yüzyıl, Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Reis, Zenne, Kardelen, Kapalı çarşı ve Bizim Evin Halleri bulunmaktadır.

01-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar