Ufuk Özkan setlere dönüyor

Ufuk Özkan setlere dönüyor
Geçtiğimiz aylarda siroz teşhisi sebebiyle hastanede yatan ve organ nakli sırasına giren Ufuk Özkan taburcu olduktan sonra setlere dönüyor.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya, magazin basını ve internet haber sitelerinin gündeminde yer alan ve günlerce gündemde kalan ünlü oyuncu Ufuk Özkan geçtiğimiz hafta tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilerek evine geçmişti. Sevenlerini korkutan ve organ nakli sırasına girdiği haberleri magazin basınında yer alan ünlü ve başarılı oyuncu karaciğer hastalığı sebebiyle hastanede tedavi altına alınmış ve her ihtimale karşı gerekirse diye organ nakli için başvuru yapılarak sıraya girmişti. Siroz hastalığı olan Ufuk Özkan bu sırada hastaneden yaptığı paylaşımlarla sevenlerini oldukça üzmüş ve ardından da tedavinin iyi gitmesiyle yine sevenlerini mutlu etmişti. Son olarak tedavisinin tamamlandığı ve evine taburcu olan ünlü isim çok yakında setlere döneceğinin sinyalini vermişti. Ve sonunda bu beklenti de gerçekleşti ve ünlü oyuncu Ufuk Özkan yeniden setlere dönmek için TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Güzel Ailem adlı proje ile el sıkıştı.

Hastaneden sete

Dizi ve film sektörünün sevilen ve başarılı oyuncularından biri olan Ufuk Özkan geçtiğimi hafta siroz tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olmuştu. Ünlü oyuncu tedavisinin uzun yıllara yayılarak devam edeceğini belirtirken aynı zamanda çok yakında setlerde yer alacağını da belirtmişti. Ünlü oyuncunun tedavisinin başarılı olması üzerine organ nakline gerek kalmadığı belirtilirken oyuncunun hastaneden çıktıktan hemen birkaç gün sonra setlere döneceği haberleri sevenlerini mutlu etti. Şu sıralar TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Fabrika Yapım imzası taşıyan benim Güzel Ailem ile anlaşan oyuncunun çok yakında bu dizi ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Oyuncunun sevilen dizide ailenin dayısı Adnan Gözüaçık karakteri ile yer alacağı ve 8. Bölümden itibaren hikayenin içinde yer alacağı öğrenildi. Bu gelişmeler Ufuk Özkan’ın sevenlerini oldukça mutlu ederken oyuncunun yeniden setlere dönemsi sektörde de sevinçle karşılandı.

Benim Güzel Ailem

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Sadullah Celen’in yer aldığı ve senaryosunu Baykut Badem’in kaleme aldığı Benim Güzel Ailem TRT 1 ekranlarında yaz sezonunda başlayan dizilerden biri olarak dikkatleri çekti. Oyuncu kadrosunda, Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Melis Babadağ, Serra Pirinç, Seray Gözler, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Barış Yıldız, Halil İbrahim Kalaycıoğlu ve Toprak can Adıgüzel yer alıyor.

14-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar