Kızıl Goncalar'dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer!

Kızıl Goncalar'dan Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer!
Kızıl Goncalar dizisinin başarılı oyuncusu reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'ne transfer oldu. İşte o bomba transfer..

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti, ikinci sezon da kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Kızıl Goncalar dizisinin kadrosundan oldu. Peki Kızılcık Şerbeti'ne katılan Kızıl Goncalar oyuncusu kim?

Cuma akşamlarına damga vuran dizi Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz haftalarda nefesleri kesen sezon finali bölümü ile ekranlara ara vermişti. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümü izleyicileri ekran başına kilitledi. Görkem'in balkondan düşüşü, Alev'in ani bir karar ile yurt dışına gitmesi, Giray'ın evindeki gizemli kadın derken, izleyiciyi daha şimdiden ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekliyor. Sezon finali ile birlikte Kızılcık Şerbeti dizisi, birden fazla oyuncu ile yollarını ayırdı. Yaşanan bu ayrılıkların ardından kadrosuna yeni isimler de almaya başladı. Bunlardan birisi de Kızıl Goncalar'ın sevilen oyuncusu oldu. Peki Kızılcık Şerbeti dizisine yeni katılan o oyuncu kim?

Kızıl Goncalar'ın Affan'ı (Batuhan Bozkurt Yüzgüleç) Kızılcık Şerbeti'nde

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne Alev, Çimen, Umut ve Rüzgar veda etti. Yaşanan bu ayrılıkların ikinci sezonda izleyiciye nasıl aktıralacağı merak konusu. Kadrodan ayrılan isimlerin yerine yeni oyuncular da gelmeye başladı. İkinci sezon için oyuncu kadrosuna dahil olan isimlerden biri de Now TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kızıl Goncalar'dan oldu. 

Kızıl Goncalar dizisinde Affan karakterine hayat veren genç oyuncu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, ikinci sezonda Kızılcık Şerbeti dizisinde karşımıza çıkacak. Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'nde Firaz karakterine hayat verecek. Gelen iddialar arasında Umut ve Rüzgar'dan yüzü gülmeyen Nursema'nın yeni partneri olacağı söyleniyor. 

Kızılcık Şerbeti 3. sezon ne zaman başlayacak?

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti,  üçüncü yani yeni sezon hazırlıklarına oyuncu kadrosunu genişleterek başladı. Dizinin yeni sezonu her sene olduğu gibi bu senede yaz aylarının ardından Eylül'ün ortalarında başlaması bekleniyor. Fakat kanal ve yapım şirketinden net bir açıklama gelmedi. Yeni sezonda neler olacağı ise büyük merak konusu..

23-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar