Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Fatih Altaylı’ya Konuk Oluyor

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları Fatih Altaylı’ya Konuk Oluyor
Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve reytinglerde liderliğe kadar yükselen Kızılcık şerbeti’nin oyuncuları Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk oluyor.

Şu sıralar dizi sektörünün ve aynı zamanda son haftalarda aldığı reytingler ve dizi içinde yaşanılan bazı sahneler yüzünden magazin basınında da yoğun bir şekilde gündem olan Kızılcık Şerbeti oyuncu ekibi ünlü televizyoncu Fatih Altaylı’nın hazırlayıp sunduğu ve yıllardır yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk oluyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları seyirciyle buluşan Kızılcık Şerbeti aldığı reytinglerle son iki haftada büyük bir çıkış yakalayarak liderlik koltuğuna oturmuş ve AB ve ABC 1 gruplarında liderliği Yalı çapkını dizisinden almıştı. Sezon başında başlayan ve Gold Film tarafından hazırlanan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor ve dizi dram türünde ele alınıyor. Muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin çocuklarının evlilikleri ile birbirine yaklaşmak zorunda kalmalarının ve bu sırada yaşanılan olayların hikayesini anlatan dizi ayrıca bir önceki bölümde kadına şiddet içeren sahneler yüzünden RTÜK incelemesine alınmıştı. Ünlü televizyoncu ve gazeteci Fatih Altaylı ile Bire Bir programında tüm bunların konuşması bekleniyor.

Dizi Oyuncuları Fatih Altaylı’da

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti son haftalarda sektörün en çok konuşulan dizisi durumunda. Dizi içinde kadına şiddet içeren sahneler yüzünden RTÜK incelemesi ve son iki haftada dizinin reytinglerindeki inanılmaz yükseliş ve dizinin ilk sıraya oturması Fatih Altaylı ile Bire Bir’de konuşulacak konular arasında. Fatih Altaylı’nın hazırlayıp sunduğu program saat 23.10’da Bloomberg HT’de seyirciyle buluşuyor. Show Tv’nin kardeş kuruluşlarından olan Bloomber’de Kızılcık Şerbetinin ünlü isimleri

-          Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu

-          Sibel Taşçıoğlu

-          Müjde Uzman

-          Aliye Uzunatağan

-          Ceren Yalazoğlu Karakoç ve

-          Nevra Serezli Fatih Altaylı ile Bire Bir’e konuk oluyor. Dizinin erkek oyuncularından hiçbirinin programda yer almaması ise dikkatleri çekti. Program bu akşam saat 23.10’da seyirciyle buluşuyor.

RTÜK Cezayı Kesti

Öbür taraftan kadına şiddet içeren sahneler olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti hakkında başlatılan inceleme tamamlandı ve RTÜK dizi için büyük bir ceza kesti. Dizi için Rtük beş kez program durdurma ve para cezası verdi.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar