Ateş Kuşları Dizisinin Yeni Yönetmeni Kim Oldu?

Ateş Kuşları Dizisinin Yeni Yönetmeni Kim Oldu?
Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan yeni dizilerden Ateş Kuşları bir kez daha yönetmen değişikliğine gitti. Dizinin yeni yönetmeni kim oldu?

Atv ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları ekrana gelen Ateş Kuşları başladığı günden itibaren kanalın başarılı yapımları arasında yer aldı. Son olarak 9. Bölümüyle ekrana gelen dizi dram türünde ele alınıyor ve kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Sokak çocuklarının dram veren hikayesini anlatan dizi başladığı ilk bölümden itibaren seyirci tarafından sevildi ve oldukça güçlü yapımların reyting mücadelesi erdiği Cuma akşamında aldığı reytingle üst sıralarda yer alma başarısını gösterdi. İlayda Alişan, Hande Soral ve Burak Tozkoparan’ın başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise son dakika değişikliği yaşandı.

Bülent İşbilen Ateş Kuşları’nda

Bozdağ Film tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayan Ateş Kuşları dizisi cuma akşamları ekrana geliyor. Sokak çocuklarının hikayesini anlatan ve sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde hazırlanan Ateş Kuşları başlarda çekimlere ilk başlarda Benal Tairi yönetiminde başlamış ardından yönetmen değişikliğine giderek Gökhan Ayiz yönetmen koltuğunda geçmişti. Bu değişikliğin ardından Gökhan Ayiz dizinin çekimlerini üstlenirken daha sonra yine bir yönetmen değişikliğine giderek Yıldız Aşanboğa yönetmenliğe getirilmişti. Başladığı günden itibaren pek çok kez yönetmen değişikliğine giden dizi son olarak yine yönetmen değişikliği yaşadı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Dokuz Oğuz’un yönetmenliğini yapan Bülent İşbilen dizinin final yapmasıyla Ateş Kuşları’nın yönetmen koltuğuna oturdu. Cuma akşamlarının sevilen dizisi Ateş Kuşları’nın yeni bölümleri yönetmen Bülent İşbilen tarafından çekilecek. Sevilen dizi her Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana geliyor.

Ateş Kuşları Oyuncuları Kimdir?

Bozdağ Film tarafından hazırlanan yeni dizilerden Ateş Kuşları her Cuma akşamı saat 20.00’da Atv’de ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları arasında birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem şanlı, Emir Çubukçu, Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obur ve Umut Ege Baştemur yer alıyor. Başarılı dizi yayına girdiği günden itibaren istikrarlı bir şekilde reytinglerini yükseltiyor ve dizi Cuma akşamları seyirci tarafından heyecanla seyrediliyor.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar