Kızılcık Şerbeti reytinglerde durdurulamıyor

Kızılcık Şerbeti reytinglerde durdurulamıyor
Gold Film tarafından hazırlanan sezonun yeni dizilerinden Kızılcık şerbeti son iki haftada büyük bir reyting atağına kalktı ve gün birinciliğine kadar yükseldi.

Bu sezon başlayan diziler arasında yer alan ve Gold Film tarafından hazırlanan Kızılcık Şerbeti dizisi başladığı ilk bölümden itibaren reytinglerinde istikrarlı bir yükselişi yakalamayı başardı. Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği ve Melis Civelek’in senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç yer alıyor. Cuma akşamları ekrana gelen ve dram aile türünde ele alınan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti son iki hafta da adından her alamda sıkça söz ettirmeyi başardı. Dizide yer alan bir sahnede kadına şiddet olduğu gerekçesiyle RTÜK tarafından hakkında inceleme başlatılan dizi aynı zamanda son iki hafta da aldığı reytinglerle büyük bir çıkış yakalayarak AB ve ABC 1 gruplarında en çok izlenen dizi olmayı başardı.

Yalı Çapkını’nı Yerinden Etti

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan yeni dizilerden Kızılcık şerbeti reytinglerde büyük bir atağa geçti. Dram aile türünde olan ve kadrosunda ünlü oyuncuları bir araya getiren dizi yayınlanan son haftalarda zaten yüksek olan reytingini katlayarak gün birinciliğe kadar yükselmeyi başardı. Arka Sokaklar’ın final yapmasıyla Cuma günlerinde en güçlü yapım olarak öne çıkan ve reytinglerde yüksek rakamları yakalayan Yalı Çapkını dizisinin reytingini aşarak AB ve ABC 1 gruplarında liderliğe yükselen Kızılcık Şerbeti aynı zamanda sosyal medyada da geniş şekilde gündem olmayı başardı. Kadına şiddet içeren sahnelerle dikkatleri çeken dizi RTÜK tarafından da incelemeye alınırken dizi bu sezon ilk kez 10 reyting bandını geçen diziler arasına adını yazdırdı.

Kızılcık Şerbeti Konusu ve Oyuncuları

Gold Film tarafından hazırlanan ve Melis Civelek tarafından kaleme alınan Show Tv’nin 2023 sezonu dizilerinden Kızılcık Şerbeti muhafazakar bir aile ile modern bir ailenin zaruri birlikteliğinin hikayesini konu alıyor. İki ailenin evlilikle birleşen hikayelerinde yaşadıkları zor ve aşılması güç engellerin hikayesini anlatan dizide, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Müjde uzman, Settar Tanrıöven, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Aliye Uzunatağan, Oral Özer, Özlem çakar ve Selin Tüürkmen yer alıyor. Kızılcık şerbeti her Cuma akşamı saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar