Kardeşlerim 4. Sezon olacak mı?

Kardeşlerim 4. Sezon olacak mı?
Üç sezondur Atv ekranlarında yayınlanan ve oldukça başarılı sonuçlar alan Kardeşlerim dizisinin final yapacağı haberleri doğru mu? İşte cevabı!

Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim ve TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı son üç sezondur cumartesi akşamlarının en çok seyredilen iki dizisi olmayı başardı. Bugüne konulan diğer dizilere şans tanımayan bu iki yapım cumartesi akşamlarının seyircisini toplayan iki yapımı olurken son zamanlarda Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisiyle ilgili sezon sonunda final yapacağı haberleri çıkmaya başlamıştı. İyi bir konu yakalayan ev iki bir kadro kurmayı başaran Kardeşlerim seyircisi bu haberler üzerine oldukça üzülürken sonunda gerçek ortaya çıktı. NG Medya tarafından hazırlanan ve senaryosunu Gül Abus’un kaleme aldığı ve Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşlerim dizisinin akıbeti belli oldu. Cumartesi akşamlarının en çok seyredilen iki yapımından biri olan ve son zamanlarda kadrosunda vedaların yaşandığı dizinin 4. Sezonda olup olmayacağı Atv tarafından netleştirildi.

4. Sezon Onayı Çıktı

NG medya tarafından Atv için hazırlanan ve Gül Abus Semerci, Melis Veziroğlu Yılmaz ve Mert Meriçli tarafından kaleme alınan ve Serkan Birinci’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşlerim dizisi kanal yönetimi tarafından 4. Sezon onayını aldı. Böylece hakkında final yapacak haberleri çıkan ve seyircisini merakta bırakan dizinin 4. Sezonda da Atv ekranlarında yayınlanacağı öğrenildi. Dram ve aile türünde ele alınan dizi bir gençlik dizisi olarak ekranlara geliyor ve kadrosunda da birbirinden ünlü ve yetenekli isimler bulunuyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen dizi halen 3. Sezon çekimlerini yapıyor ve aldığı reytinglerle kanalın en çok reyting yapan yapımları arasında yer alıyor.

Kardeşlerim Konusu ve Oyuncuları

Atv ekranlarında yayınlanan ev cumartesi akşamları 3 sezondur ekrana gelen NG Medya imzalı başarılı dizi Kardeşlerim kanal yönetiminden 4. Sezon onayını almayı başardı. Dizi, hayatın karşılarına çıkardığı tüm sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp birbirine her an daha da sıkı bağlanan ve birbirinden güç ve destek alan dört kardeşin yaşadığı zorlukları ve bunların aşklarını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi her cumartesi akşamı saat 20.00’da Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar