Pelin Karahan’ın eşi yeniden ameliyat oldu

Pelin Karahan’ın eşi yeniden ameliyat oldu
Şu sıralar Şebeke adlı dizde rol alan ve bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay ameliyat masasına yattı.

Dizi ve film sektörünün ünlü ve başarılı oyuncularından biri olan Pelin Karahan son dönemde yapımcılar tarafından sık sık kapısı çalınan oyunculardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru adlı dizide başrol oynayan ve bu dizi ile oldukça başarılı bir sezon geçiren güzel oyuncu son olarak ise bir internet yayın platformu için çekilen Şebeke adlı dizide başrol oynuyor. Aynı zamanda sık sık reklamlarda da rol alan ve markaların reklam yüzü olan oyuncu son dönelerde ise sağlıkla sınanıyor. Eşi Bedri Güntay’ın geçtiğimiz yılın son aylarında acil olarak ameliyata alınmasıyla zor günler geçiren oyuncu eşini bu zor anlarında bir an bile yalnız bırakmamıştı. Eşi Bedri Güntay’ın akciğer damarının tıkanması sonucu acil olarak ameliyata alınması sırasında oldukça zor ve üzüntülü anlar yaşayan oyuncu eşinin sağlığına kavuşmasıyla rahat bir nefes almış ve işlerinin başına dönmüştü. Ancak oyuncunun eşi ikinci kez ameliyat masasına yattı.

Bedri Güntay ikinci kez ameliyat oldu

Ünlü ve güzel oyuncu Pelin Karahan’ın eşi bedri Güntay ikinci kez ameliyat masasına yattı. Son olarak geçtiğimiz yılın kasım ayında akciğer damarlarında tıkanıklık sebebiyle ameliyat masasına yatan Bedri Güntay ameliyatın ardından sağlığına kavuşmuştu. Ancak geçtiğimiz gün yeniden hastaneye kaldırılan Bedri Güntay bu sefer ise kaburgasının altındaki kemiğin damara baskı yapması sebebiyle oluşan pıhtı yüzünden ameliyat manasına yattı. Ataşehir’de özel bir hastanede ameliyat olan ünlü isim Pelin Karahan’ın eşi bedri Güntay’ın sağlığının iyi olduğu öğrenilirken oyuncu olan eşi Pelin Karahan ise bir an olsun eşini yalnız bırakmadı. Halen Şebeke dizisinde rol alan oyuncu eşinin sağlık durumunu oldukça yakından takip ediyor.

Pelin Karahan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Pelin Karahan 6 Ekim 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Pelin Karahan bugüne kadar, Kavak yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Mavi Kelebekler, Yeter, Güldür Güldür Show, Yuvamdaki Düşman, Kıbrıs Zafere doğru, Şebeke, Dalgalar ve İzler ve Güven bana adlı yapımlarda rol almıştır.

21-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar