Kızılcık Şerbeti'nde şok ayrılık!

Kızılcık Şerbeti'nde şok ayrılık!
Kızılcık Şerbeti'ne bir isim daha veda etti. Kızılcık Şerbeti Umut diziden ayrılıyor mu? Kızılcık Şerbeti Umut neden ayrıldı? Umut neden yok?

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde yaprak dökümü devam ediyor. Kızılcık Şerbeti Umut diziden ayrıldı mı? Kızılcık Şerbeti Umut yeni sezonda olmayacak mı? Kızılcık Şerbeti'ne veda eden isim Umut kimdir?

Cuma akşamları ekranların en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti, gelecek hafta yayınlanacak olan yeni bölümü ile sezon finali yapacak. Ünallar ailesinin her gün kaos ve gerilim dolu hayat hikayesini konu alan dizi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgi ile izleniyor. Dizinin reyting başarısı takdire şayan. Sezon finaline girmeden ayrılık haberleri gelmeye başladı. Umut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Serkan Tınmaz'ın diziden ayrıldığı açıklandı.

UMUT DİZİDEN AYRILDI!

Büyük engeller atlatıp evlenmeyi başaran Nursema ve Umut ilerleyen bölümlerde yaşadıkları anlaşmazlıklar nedeni ile evliliklerine ara vermişti. Nursema'nın Rüzgar ile bir ilişkisinin olduğunu düşünen Umut ise gemileri yakıp Nursema'yı aldatmıştı. Tüm bunlar yaşanırken Nursema ise Umut'a yeni bir şans vermek için eve gitmiş fakat Umut'u bir başkası ile yakalamıştı. Bu olayın hemen ardından binbir zorluklarla evlenen Nursema, Umut'a boşanma davası açmıştı. Boşanan çift ayrı ayrı hayatlarına devam ederken, Nursema ile Rüzgar arasında da bir yakınlaşma olmuştu. Hal böyle olunca Nursema ve Umut'un yeniden barışma gibi bir durumları olmadığı için Umut'un rolünün bittiği ve diziden ayrılması yönünde karar verildi. Yani Umut karakterine hayat veren Serkan Tınmaz, Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda yer almayacak. 

Kızılcık Şerbeti Umut (Serkan Tınmaz) Kimdir?

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde umut karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Serkan Tınmaz'dır. Serkan Tınmaz, 16 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Oyunculuk Bölümü başlayan oyuncu Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü Oyunculuk yüksek lisans programına dahil olmuştur. Televizyon dünyasına ilk olarak 2011 yılında yayınlana Aşk ve Devrim filmi ile merhaba demiştir. Son olarak ise Kızılcık Şerbeti'nde Nursema'nın eşi Umut karakterini canlandırmıştır. 

Serkan Tınmaz rol aldığı yapımlar;

Hayat Devam Ediyor,

Görüş Günü Kadınları

Hayat Yolunda

Adı Mutluluk

Beni Affet

Esaretim Sensin

Kalp Atışı

Yuvamdaki Düşman

Canevim ve Güvercin

01-06-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar