Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor!

Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor!
Her bölümü olay olan sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'nde yeni bir bomba patlıyor. Nilay, Görkem ve Ömer arasındaki gizli aşkı ortaya çıkarıyor...

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti her hafta olduğu gibi bu hafta da bomba gibi geliyor. Her bölümde yeni bir olayın yaşandığı dizinin yayınlanan son bölüm fragmanında Nilay,  Ömer ve Görkem arasındaki gizli aşkı ortaya çıkarıyor. İşte 31 Mayıs Cuma günü Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanı..

Cuma akşamları Show Tv'yi reytinglerde zirveye oturtturan dizi Kızılcık Şerbeti'nde sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Görkem'in Nilay'a yaptıkları sosyal medyada büyük tepki topladı. Ünallar ailesine bir yıldırım gibi düşen yeni gelinm Görkem'in yaptıkları bu kadarına da pes dedirtti. Diğer yandan Doğa ve Fatih'in arasında yaşananlar izleyiciyi bir tık endişelendirse de Doğa'nın Fatih'e rest çekmesi derin bir nefes aldırdı. Ve izleyici tarafından çok sevilen Doğa ve Giray ikilisinin arasındaki romantik dakikalar hız kesmeden devam ediyor. İşte Kızılcık Şerbeti'nde yeni kaos yaratacak o fragman ve gelişmeler..

Nilay: 'Görkem, Ömer amcamla yatıyor’

 

Görkem Ömer amcamla yatıyor! Kızılcık Şerbeti 65. son bölümden yeni fragman

 

Nilay, Görkem'in kendisine iftira atmasının üzerine savaş bayraklarını çeker.  Görkem'in yaptıklarına kayıtsız kalmamak isteyen Nilay öyle bir video ile karşılaşır ki ağızı açıkta kalır. Aslında Görkem'den intikam alması ve Görkem'i aileden uzaklaştırması için büyük bir fırsat geçmiştir eline. Kızılcık Şerbeti 64. ikinci fragmanında Nilay öğrendiği gerçeği Pembe'ye anlatmak için başbaşa kalır. ‘Bana inanan tek sen olduğun için ilk sana söyleceğim anne’ diye sözlerine başlayan Nilay'ın ne diyeceğini merak eden Pembe hanım ‘Ne oluyor Nilay?’ diye yanıt verir. Ve ‘Görkem, Ömer amcamla yatıyor’ cevabını alır. Pembe hanım bu cevap karşısında buz keser. Nilay söylediklerinin doğru olduğunu ispatlamak için Görkem ve Ömer'in gece kulübündeki resimlerini gösterir. Nilay'ın bu söyledikleri ile Kızılcık Şerbeti'nde yer yerinden oynayacak gibi. Bu durum karşında en çok Kıvılcım ve Fatih'in ne tepki vereceği merak konusu..

Kıvılcım'ın yeni yaşı için tüm aile bir araya gelir. Kıvılcım yapılan bu süpriz doğum gününden dolayı çok mutlu olur. Fakat Ömer'in Görkem'le olan ilişkisi ortaya çıkınca hayatının zindan olacağından habersizdir. Diğer yandan Rüzgar  ve Nursema'nın arasındaki imkansız aşkın nereye varacağı büyük merak konusu…

29-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar