Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu

Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu
Son günlerin en çok tartışılan ve konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu olan Yiğit Dikmen dahil oldu.

Bu günlerde en çok konuşulan dizilerin başında gelen Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Gold Film tarafından hazırlanan ve bu sezon başlayan Kızılcık Şerbeti Cuma akşamları seyirciyle buluşuyor ve dizinin son bölümleri büyük bir atak yaparak günün en çok seyredilen dizisi olma başarısını gösteriyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin hikayesine son olarak Serdar karakteri olarak başarılı oyuncu Yiğit Dikmen dahil oluyor. Dizinin hikayesine Serdar olarak 24. Bölümle birlikte katılacak olan Yiğit Dikmen’in hikayede Selin Türkmen’in canlandırdığı Çimen’in partneri olacağı öğrenildi. Gold Film tarafından hazırlanan dizinin senaryosu Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınıyor ve dizi Hakan Kırvavaç tarafından yönetiliyor.

5. Bölüm Ceza aldı

Show Tv ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan ve reytinglerde ilk sıralarda yer alan başarılı dizisi Kızılcık Şerbeti son haftaların en tartışmalı ve en çok konuşulan dizisi olarak gündemde yer alıyor. Muhafazakar bir aile ile modern ve rahat bir ailenin zoraki akrabalığının işlendiği ve muhafazakarlıkla modernliğin çatışma halinde gösterildiği dizide geçtiğimiz bölümlerde kadına şiddet konusu yoğun olarak gündeme gelmiş ve bir sahnede istenmeyen bir evliliğe imza atan bir kadının evlendiği gece kocası tarafından camdan atılması RTÜK’ün incelemesine takılmıştı. RTÜK tarafından beş bölüm yayın durdurma cezası alan dizi için sektörde ve sosyal medyada geniş bir kampanya başlatılmış ve bu ceza sorgulanmaya başlanmıştı. Ancak son olarak mahkemenin de onaylaması üzerine Kızılcık Şerbeti’nin yayını beş bölüm durdurulmuştu.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

Gold Film tarafından hazırlanan ve Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Hakan Kırvavaç’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kızılcık Şerbeti’nin kadrosunda diziye son katılan Yiğit Dikmen’le birlikte, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Feray Darıcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Emrak Altıntoprak, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Soydan Soydaş, Murat Tavlı, Sevim Erdoğan ve Aslı Öbekçi yer alıyor. Diziye yeni katılan Yiğit Dikmen hikayede Serdar karakterine hayat verecek.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar