Teşkilat dizisinin Ömer’i Murat Yıldırım kimdir?

Teşkilat dizisinin Ömer’i Murat Yıldırım kimdir?
TRT 1 ekranlarında üçüncü sezonunda olan ve 4. Sezon onayını da alan Teşkilat dizisinin ana karakteri olan Ömer’i canlandıran Murat Yıldırım kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamları seyirciyle buluşan reyting rekortmeni dizi Teşkilat 3. Sezonunda da seyircinin en çok seyrettiği yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. 4. Sezon onayını da alan başarılı ve reytingi yüksek dizi Teşkilat dizisinin 3. Sezonunun başında başrol değişikliği yaşanmış ve dizinin başrolünde yer alan Çağlar Ertuğrul ölerek diziye veda etmiş ve yerine yeni bir isim olarak Ömer Atmaca karakteri olarak başarılı oyuncu Murat Yıldırım dahil olmuştu. İstihbarat, aksiyon ve dram türünde ele alınan dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıer otururken dizinin hikayesine katılan Ömer atmaca hikayede yer alan özel birim teşkilat ekibinin en aktif ve gözü kara istihbarat elemanı olarak seyirciyle buluşmaya başlamıştı. Şu ana kadar yayınlanan bölümlerde oldukça başarılı bir grafik ortaya koyan oyuncunun dizinin onay alan 4. Sezonunda da kadrosunda yer alması bekleniyor. Seyircinin de sevdiği oyuncu ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Ömer Atmaca Kimdir?

İstihbarat Teşkilatının en gözü kara elamanlarından olan Ömer Atmaca bir saha ajanıdır ve en zor ve başarılması imkansız gibi duran görevlerin içinde yer almaktadır. Geçmişte aynı ekipte yer aldığı Zehra ile bir ilişki yaşamıştır. Daha sonra ayrılan çift yeniden bir araya gelirken ikili zaman zaman birbirine ters düşecektir. Gözü kara, görev bilinci yüksek ve bazen de başına buyruk hareket eden Ömer tek başına çalışmayı sevmektedir. Hikayede oldukça güçlü bir profil olarak çizilen Ömer zaman zaman duygusallaşacaktır.

Murat Yıldırım Kimdir?

Son dönemin başarılı oyuncularından biri olan ve rol aldığı yapımlardaki başarısı ve üst düzey performansı ile dikkatleri çeken Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan oyuncu daha sonra aldığı eğitimlerin ardından oyuncu ve sunucu olarak ekranlarda yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında, Organize İşler, Araf, Güz Sancısı, Kırımlı, Kocan Kadar Konuş, Sonsuz Aşk, Ayla, İlk Öpücük, Mako, Nefes Yer Eksi İki, Ayrılsak da Beraberiz, Hayat Bilgisi, Patron Kim, Ölümsüz Aşk, Bütün Çocuklarım, Büyük Yalan, Fırtına, Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Ramo ve Aziz yer almaktadır.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar