Onur Buldu TRT1'de

Onur Buldu TRT1'de
TRT bu sene yeni yaz döneminde aile temalı bir dizi ile atağa hazırlanıyor. Bu yoldaki ilk adımını Fabrika Yapım ile görüşerek yaptı.

TRT’nin yeni yazlık dizisinin adı belli oldu mu? Onur Buldu’dan başka dizide rol alacak başka bir isim var mı? Yazlık dizinin ana konusu ne olacak?Onur Buldu kimdir?  Dizinin cast direktörlüğünü kim üstleniyor? Dizinin yapımı kime ait, yapımcısı kim? Dizinin senaryosunu kim kaleme alıyor? TRT1’in yazlık dizisi ve Onur Buldu ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

Onur Buldu TRT1'de

BKM imzalı Güldür Güldür Show programındaki performansıyla hayranlık uyandıran Onur Buldu geçtiğimiz sezon Exxen ile anlaşarak Güldür Güldür Show ile yollarını ayırmıştı. Bilal Koçyiğit karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Onur Buldu yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bir aile hikayesi anlatılacak

TRT bu sene yeni yaz döneminde atağa hazırlanıyor. Bu yoldaki ilk adımını Onur Buldu ile görüşerek yaptı. Sürpriz bir karakterle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Buldu TRT 1 ‘in yaz dizisi için sözleşme imzalayacak. Bir aile hikayesini anlatan dizinin ismi henüz belli olmadı. Cast direktörlüğünü Yelda Gürkan’ın yapacağı yazlık dizinin oyuncu kadrosunun nasıl şekilleneceği merak konusu.

Dizinin yapımcılığını Öner Aslanel  üstleniyor

Fabrika Yapım’ın yapımını üstlendiği TRT1’in yazlık dizisinin senaryosunu Baykut Badem kaleme alıyor. Mayıs ayının başında çekimlerine başlaması planlanan dizinin yapımcılığını Öner Aslanel üstleniyor. Sadullah Celen eşliğinde çekimleri gerçekleşecek olan yazlık dizinin nasıl bir perforöans göstereceğini TRT izleyicileri heyecanla bekliyor.

Onur Buldu kimdir?

4 Ağustos 1982’da Bergama’da dünyaya geldi ama Menemen’de büyüdü. Aslen Tunceli Mazgirtli’dir.9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. Keşanlı Ali Destanı’nda oynadı. Ardından İstanbul’a yerleşen Buldu ilk defa Organize İşler ile profesyonel kariyerine adım attı. 10 seneye yakın Show TV’nin fenomen programı olan Güldür Güldür ekibinin içinde yer aldı. 2020 yılında Duygu Kozoğlu ile hayatını birleştiren oyuncunun Masal isimli bir kızı vardır. 2005 yılından sonra birçok dizi, sinema ve internet yapımında rol aldı. Bunlardan bazıları Doktorlar, Benim Annem Bir Melek, Avrupa Yakası, Papatyam, Jet Sosyete’dir. Ama asıl ününü Güldür Güldür Show’da Bilal Koçyiğit karakteri ile sağlamıştır.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar