Kızılcık Şerbeti’nin sezon final tarihi belli oldu

Kızılcık Şerbeti’nin sezon final tarihi belli oldu
Bu sezonun en başarılı dizilerinden biri olan ve son haftaların en çok tartışılan dizisi Kızılcık Şerbeti sezon final tarihini belirledi.

Bu sezon başlayan diziler arasında en çok ses getirenlerin başında gelen ve özellikle son haftalarda magazin basınının yanı sıra sektörde de geniş bir şekilde gündem olan Kızılcık Şerbeti sezon finaline hazırlanıyor. Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi yaz aylarının gelmesiyle birlikte diğer yapımlar gibi sezon arası mı verecek yoksa final mi yapacak sorularının dışında sezon finalini ne zaman yapacak sorusuyla daha çok karşılaşmaya başladı. Aldığı reytinglerle en az bir sezon daha ekranlarda olacak dizinin yapım şirketi ve yayıncı kanal Show Tv aldıkları bir kararla dizinin sezon final tarihini kararlaştırdı. Rakipleri ve muadillerinin aksine sezona daha erken veda etme kararı alan dizinin sezon final tarihi olarak Haziran ayının 9’u Cuma günü belirlendi.

9 Haziran’da Sezon arası verecek

Gold Film tarafından hazırlanan ve Show Tv ekranlarında yayınlanan Cuma akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti heyecanlı ve stresli geçen son haftaların ardından yayınına kaldığı yerden devam ediyor. RTÜK tarafından beş bölüm yayın durdurma cezası alan ancak mahkeme kararıyla bu kararı durdurulan dizi geçtiğimiz hafta 23. Bölümüyle yeniden seyircisiyle buluşmaya başlamıştı. Cuma günlerinin en çok izlenen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti mahkemenin aldığı bu kararla birlikte sezon arası vereceği tarihi daha sağlıklı bir şekilde kararlaştırdı ve dizi 9 Haziran Cuma akşamı 29. Bölümle birlikte sezon arası verme kararı aldı. Aynı gün yayınlanan diğer dizlere göre erken olarak belirtilen bu karar dizinin seyircisini üzse de gelecek sezon kaldığı yerden yayınına devam edecek olması seyirciyi rahatlatmış durumda.

Kızılcık Şerbeti

Show Tv’nin sevilen ve reytingi yüksek dram ve aile dizisi Kızılcık Şerbeti her türlü tartışma ve sorunu geride bırakarak yayınına devam ediyor. Son yayınlanan 23. Bölümde yine birinciliği elde eden dizi Gold Film tarafından hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor. Dizinin sezon finali 29. bölümde 9 Haziran Cuma günü seyirciyle buluşacak.

09-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar