Kızılyıldız - Trabzonspor maçı canlı izle

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı canlı izle
Kızılyıldız - Trabzonspor maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi mücadelesini canlı ve HD bir şekilde izlemek için tüm detaylar.

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı canlı izle: Trabzonspor - Kızılyıldız maçı hangi kanalda, şifresiz mi? UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Trabzonspor, Sırp ekibi Kızılyıldız ile karşı karşıya geliyor. Bu akşam Trabzonspor taraftarları başta olmak üzere futbolseverler temsilcimizin mücadelesinin başlamasını heyecan içerisinde. Taraftarlar maçı hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Karşılaşmanın hangi kanal tarafından ekrana getirileceği merak ediliyor. Taraftarların büyük heyecan içerisinde takip edeceği karşılaşmayı canlı ve HD kalitesinde Canlitv adresinde izleyebilirsiniz. Maçı hemen izlemeye başlamak için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı canlı izle

Kızılyıldız ile Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi gruplarında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor taraftarlarının hevesle beklediği mücadele dijital platform Exxen üzerinden şifreli ve naklen ekrana gelecek. Bu önemli mücadele Monaco'da bulunan Rajko Mitić Stadı'nda oynanacak. Mücadele TSİ 22.00'de başlayacak. Bu mücadelenin canlı yayın sayfasına bu adres üzerinden HD olarak izleyebilirsiniz. Kızılyıldız - Trabzonspor maçını kesintisiz ve HD bir şekilde izlemek için sayfada yer alan linke tıklayın.

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı muhtemel 11'ler

Kızılyıldız:Milan Borjan, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Guélor Kanga, Kings Kangwa, Sékou Sanogo, Slavoljub Srnić, Osman Bukari, Aleksandar Pešić.

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Stefano Denswil, Eren Albayrak, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Enis Bardhi, Yusuf Yazıcı, Trezeguet, Maxi Gomez

Trabzonspor, Ferençvaroş, Monaco ve Kızılyıldız ile beraber UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele ediyor. İlk maçına Macar ekibi Ferençvaroş karşısında deplasmanda çıkan Trabzonspor sahada 3-2 yenilgiyle ayrıldı. İkinci maçta ise rakip Kızılyıldız'dı. Bordo mavili ekip sahada 2-1 galibiyetle ayrıldı. Üçüncü maçında deplasmanda Monaco'ya 3-1 kaybeden Trabzonspor rövanşta flaş bir skora imza attı. Kendi evinde ağırladığı Monaco'yu 4-0 mağlup etmeyi başardı. 4 maç sonunda Ferençvaroş 9 puanla ilk sırada yer alıyor, Trabzonspor ise 6 puanla ikinci sıranın sahibi oldu. Aynı puana sahip Monaco üçüncü sırada yer aldı. Son sıradaki Kızılyıldız'nın 3 puanı var. Temsilcimiz bu akşam kazanarak şansını devam ettirmek istiyor.

27-10-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler