Kobe Bryant helikopter kazası izle

Kobe Bryant helikopter kazası izle
Kobe Bryant helikopter kazası izle; NBA efsanelerinden Kobe Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybetti. İşte yaşanan kazanın görüntüleri.

NBA ve Los Angeles Lakers tarihine adını altın harflerle yazdıran Kobe Bryant, yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Bu ölüm haberi ise başta Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere tüm dünyada büyük üzüntüyle karşılandı. Kazada Kobe Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna Maria-Onore Bryant da hayatını kaybetti. Los Angeles'ta gerçekleşen kazanın ardından, kazaya ait olduğu iddia edilen bir takım görüntüler basına servis edildi. İşte helikopter kazasının görüntüleri. Kobe Bryant helikopter kazası izle.

KOBE BRYANT HELİKOPTER KAZASI İZLE

Kazaya ait ilk görüntülerde, düşen helikopterin paramparça olduğu görülüyor. Los Angeles Şerif Departmanı, Twitter üzerinden bir bilgilendirme yaptı. Kazayla ilgili yapılan bilgilendirmede, kazanın  Los Angeles'ın yaklaşık 65 kilometre kuzeybatısındaki Calabasas'ta gerçekleştiği ve helikopterde bulunan 5 kişinin de öldüğü bilgisi paylaşıldı. İşte yaşanan kazaya ait görüntüler. Kobe Bryant helikopter kazası izle.

Yaşanan bu feci kazanın ardından pek çok kişi sosyal medya hesapları üzerinden üzüntüsünü paylaştı. 

20 YILLIK EFSANEVİ KARİYER

41 yaşındaki NBA efsanesi kariyeri boyunca sayısız başarı elde etti. Basketbol kariyerine 1996 yılında Los Angeles Lakers çatısı altında başlayan Kobe Bryant, takımının formasını 20 yıl boyunca terletti ve 2016 yılında basketbol kariyerini noktaladı. Arkasında ise oldukça ihtişamlı bir kariyer bıraktı. Los Angeles Lakers ile birlikte 5 NBA şampiyonluğu yaşayan yıldız basketbolcu, 1 kez sezonunu MVP'si seçilirken 18 kez de All-Star takımına seçildi. 1566 maçta takımının formasını terleten Kobe Bryant, bu maçlarda 33.583 sayı kaydetti. Kobe Bryant, ölümünden bir gün önceye kadar NBA tarihinin en çok sayı atan 3. basketbolcusuydu. Lebron James, 26 Ocak gecesi oynanan Los Angeles Lakers - Philadelphia 76ers maçında bu ünvanı Kobe Bryant'tan aldı. Maçı ilk sıradan izleyenler arasında bulunan Kobe Bryant, Lebron James'i ilk tebrik eden isim olmuştu.

NBA tarihinin en iyileri arasına adını yazdıran Kobe Bryant, kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi basketbolcu olarak gösteriliyor. Kobe Bryant, 22 Ocak 2006 tarihinde oynanan Los Angeles Lakers - Toronto Raptors maçında 81 sayı atarak, NBA tarihinin bir maçta en çok sayı atan basketbolcusu olmuştu.

27-01-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar