Kocam Yaparsa neden yok? Yayından kaldırıldı mı?

Kocam Yaparsa neden yok? Yayından kaldırıldı mı?
'Kocam Yaparsa' izleyicileri programın yeni bölümlerini ekranda göremeyince 'Kocam Yaparsa neden yok, yayından kaldırıldı mı' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Esat Özata'nın sunumuyla Star TV ekranlarında yayınlanan, Fransa'nın başarılı yemek programı "Chéri(e), C'est Moi le Chef" formatının Türk televizyon ekranlarına uyarlanmış hali 'Kocam Yaparsa'dan kötü haber.

Alışılagelmiş yemek programlarından farklı işleyişiyle dikkatleri üzerine toplayan yarışmada her hafta üç çift yarışıyor ve beyler, hanımların tariflerine göre şefin hazırladığı yemeğe en yakın yemeği yapmaya çalışıyorlardı.

Yayınlandığı ilk haftalarda 17:00'da başlayan programın, geçtiğimiz günlerde izlenme oranlarındaki düşük seyir neticesinde yayın saati 15:00 olarak değiştirilmiş, ancak yeni saatinde de reytinglerde umduğunu bulamamıştı.

Yapılan değişikliklere rağmen reytinglerde başarı gösteremeyen program Star TV'nin kararıyla yayından kaldırıldı. Gündüz kuşağı programlarından yüzü gülmeyen kanal bir süre dizilerin tekrar bölümüyle gündüz kuşağını dolduracak.

Kocam Yaparsa nasıl bir yarışma?

Hanımlar bu programda tarifleri yapıyor, beyler de mutfakta marifetlerini sergiliyor. Eşli yemek yarışması Kocam Yaparsa, 28 Ocak gününden beri yayında. Programın sunucusu ve moderatörü tanıdık bir isim: Bu tip yarışmaların gediklisi Esat Özata. 

Kocam Yaparsa isimli yemek yarışmasında bayanlar,  kendilerini görmeyen beylerine kulaklıkla tarif vererek o günün en iyi yemeğini yaptırmaya çalışıyor. Bu yarışma hafta içi her gün yayınlanıyordu. Şimdi ise saati değişecek. Haftanın beş günü oynayacak olan kocam yaparsa hafta içi artık saat 17.00'de başlayacak. Her Cuma haftanın finali yapılıyor ve hafta boyunca en yüksek puanı alan çift, para ödülünü de almaya hak kazanıyor. Oldukça romantik ve bol kahkahalı geçiyor bölümler. Her hafta üç çiftin yarıştığı programda bu sefer kadınlar eşlerine yemek yaptırıyor.

STAR TV CANLI İZLE 

Moderatörlüğünü ve sunuculuğunu usta şef Esat Özata’nın üstlendiği programda, her gün birbirinden lezzetli yemek tarifleriyle evli çiftler mutfakta ter döküyor. Tarifleri sadece hanımlar bildiği için beyler sadece tarife göre yemek yapmaya gayret ediyor. Programın en girişimci tarafı da bu zaten. Türkiye’nin ilk ve tek eşli yemek yarışması “Kocam Yaparsa” sizleri ekran başında keyiflendirmeyi sürdürecek. İyi seyirler.

30-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar