Ali ve Sevda dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Ali ve Sevda dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor
ATV'nin yaz döneminde ekranlarda olacak Ali ve Sevda dizisinin çekimleri başlamak üzere. Dizinin konusu ne? Hangi oyuncular rol alacak?

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte yeni diziler ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Onlardan birisi de Ali ve Sevda dizisi. Hazırlık aşamasında bulunan Ali ve Sevda dizisinin konusu ne? Hangi oyuncular rol alıyor? Ali ve Sevda dizisiyle ilgili son bilgileri Canlitv.com ziyaretçileri için derledik.

Ali ve Sevda dizisi ATV ekranlarından izleyicisine ulaşacak ve yapımcılığı Baba Film tarafından üstlenilecek. Çekimleri 2 Nisan'da başlayacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren ve Kartal Çidamlı oturacak. Senaryoyu kaleme alan isim ise Hakan Kandal oldu. ATV ekranlarının Sen Anlat Kardeniz, Bir Zamanlar Çukurova ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi sonbahar ve kış döneminin çok izlenen dizileri yakın zamanda sezon finali arasına girecek. Hiç kuşkusuz Ali ve Sevda dizisi yaz döneminde ATV'nin en büyük reyting umutlarından biri olacak.

ATV'de yayınlanacak olan Ali ve Sevda dizisinin ne zaman başlayacağıyla ilgili şimdilik herhangi bir bilgi paylaşılmadı ancak yeni gelişmelere Canlitv.com'dan ulaşabilirsiniz. 

Ali ve Sevda dizisi oyuncuları

Ali ve Sevda dizisinin erkek başrolünde Keremcem bulunuyor. Keremcem son olarak ATV'nin Aşk ve Mavi, Kanal D'nin İki Yalancı ve FOX TV'nin O Hayat Benim dizilerinde rol almıştı. Dizinin kadın başrolünde Özgü Kaya yer alıyor. Özgü Kaya'yı Kanal D'nin Adı Efsane ve TRT 1'in Mehmetçik Kutül Amare dizilerinden hatırlamaktayız. Bu ikiliye Burak Serdar Şanal, Ali Burak Ceylan, Engin Hepileri, Mehmet Ali Kaptanlar, Sebahat Kumaş, Zehra Yılmaz, Özlem Başkaya, Taner Turan ve Adnan Biricik gibi isimler eşlik ediyor.

Keremcem, Ali ve Sevda dizisinde Ali Hüroğlu rolünü canlandıracak. Özgü Kaya'yı Sevda karakteriyle izleyeceğiz. 

Ali ve Sevda dizisi konusu

Ali Hüroğlu kaybolan kardeşini bulma telaşında olan bir adamdır. Oturduğu mahallede sevgi ve saygıyla karşılanmaktadır. Sevda ise zor durumda kalan bir kadındır. Bir gece ne yapacağını bilmez bir haldeyken ona yarım elini uzatan kişi Ali olur. Ali, Sevda Ali Hüroğlu'nu evine alır ve onu misafir eder. Bu andan itibaren Ali ve Sevda birbirleriyle yakınlaşacak ve birbirlerini büyük bir aşkın içinde bulacaklardır. 

31-03-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler