Kocam Yaparsa programının saati değişti

Kocam Yaparsa programının saati değişti
Star TV ekranlarında Şef Esat Özata'nın sunumuyla yayınlanan 'Kocam Yaparsa' programının yayın saati değiştirildi. İşte Kocam Yaparsa'nın yeni yayın saati.

Yemek programlarına ilgi giderek artıyor. Her gün yayınlanan bu yarışmalarda hem yemek tarifleri öğreniyoruz hem de keyifli bir mücadeleye şahit oluyoruz. Özellikle Star TV’de yayımlanan “Kocam Yaparsa” yarışması bu trendde zirveye doğru emin adımlarla ilerliyor. Yemekteyiz ile aynı saatlerde oynanan Kocam Yaparsa’da saat değişikliği var mı bakalım.

Kocam Yaparsa ne zaman yayınlanıyor?

Kocam Yaparsa çok eğlenceli bir yemek programı. Çünkü muadillerinden çok farklı bir yarışma. Bir defa bu programda yemekleri bayanalar değil erkekler yapıyor. Star Tv’nin reytingleri zorlayan yemek yarışması Kocam Yaparsa’da çiftler mutfaktaki hünerlerini sergiliyor. Tıpkı Yaparsın Aşkım, Ben Bilmem Eşim Bilir gibi programlarda olduğu gibi burada da çiftlerin müthiş mücadelesini ve dayanışmasını izliyoruz. Kıran kırana geçen mücadelelerde çiftler birbirine mutfakta inanılmaz bir destek veriyor, vermek zorundalar.

Yükselen trend: Yemek Yarışmaları

Ülkemizde son zamanlarda yarışma programları son derece ilgi görüyor. Bu yarışmaların konsepti bazen değişse de amaç hep aynı. Nefes kesen mücadeleler ve kazanılan ödüller. Halkın bu yarışmalara olan ilgisini fark eden Star TV, yaklaşık 3 ay önce değişik bir yarışmaya başladı. Hem yemek programını hem de çiftlerin birbirleriyle yarışmasını kıvamında bir eğlence formatında harmanladı ve ortaya Kocam Yaparsa isimli yemek programı çıktı.

Kocam Yaparsa nasıl bir yarışma?

Hanımlar bu programda tarifleri yapıyor, beyler de mutfakta marifetlerini sergiliyor. Eşli yemek yarışması Kocam Yaparsa, 28 Ocak gününden beri yayında. Programın sunucusu ve moderatörü tanıdık bir isim: Bu tip yarışmaların gediklisi Esat Özata. 

Kocam Yaparsa isimli yemek yarışmasında bayanlar,  kendilerini görmeyen beylerine kulaklıkla tarif vererek o günün en iyi yemeğini yaptırmaya çalışıyor. Bu yarışma hafta içi her gün yayınlanıyordu. Şimdi ise saati değişecek. Haftanın beş günü oynayacak olan kocam yaparsa hafta içi artık saat 17.00'de başlayacak. Her Cuma haftanın finali yapılıyor ve hafta boyunca en yüksek puanı alan çift, para ödülünü de almaya hak kazanıyor. Oldukça romantik ve bol kahkahalı geçiyor bölümler. Her hafta üç çiftin yarıştığı programda bu sefer kadınlar eşlerine yemek yaptırıyor.  

Moderatörlüğünü ve sunuculuğunu usta şef Esat Özata’nın üstlendiği programda, her gün birbirinden lezzetli yemek tarifleriyle evli çiftler mutfakta ter döküyor. Tarifleri sadece hanımlar bildiği için beyler sadece tarife göre yemek yapmaya gayret ediyor. Programın en girişimci tarafı da bu zaten. Türkiye’nin ilk ve tek eşli yemek yarışması “Kocam Yaparsa” sizleri ekran başında keyiflendirmeyi sürdürecek. İyi seyirler.

09-03-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar