Komutan Filminin İlk Tanıtımı Aslıhan Güner'in Sesiyle Geldi

Komutan Filminin İlk Tanıtımı Aslıhan Güner'in Sesiyle Geldi
Ünlü oyuncular Aslıhan Güner ve eşi Mert Kılıç’ın birlikte rol aldığı ve merakla beklenen Komutan Filmi’nin ilk tanıtımı yayınlandı.

Uzun zamandır heyecanla ve merakla beklenen Komutan Filmi’nin vizyona giriş tarihi geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu. Filmin vizyon tarihi 7 Ekim olarak açıklanırken filmle ilgili sosyal medyada sadece bazı fotoğraflar ve kısa videolar yer alıyordu. Yapımcı Şirket Kılıç Yapım sonunda filmle ilgili uzun bir tanıtım yayınladı. Filmden sahnelerin yer aldığı ve yine filmde Suriye’de yaşayan Türkmen bir kadına hayat veren ünlü ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner’in sesinden Oğul adlı türküyle desteklenen tanıtım yayınlanır yayınlanmaz binlerce kez seyredildi ve yine binlerce yorum aldı. filmi sabırsızlıkla bekleyen kitle için artık geriye sadece 7 Ekim’i beklemek kaldı. Kılıç Yapım tarafından YouTube kanalı üzerinden yayınlanan tanıtım sektörde yer alanlar ve seyircilerden tam not aldı. Ünlü oyuncu Mert Kılıç’ın başrolünde yer aldığı film yine mert Kılıç’ın yapım şirketi tarafından projelendirildi ve hazırlandı.

Fragman İzleyenleri Derinden Etkiledi

Ünlü oyuncu Mert Kılıç’ın yapım şirketi Kılıç Yapım tarafından hazırlanan ve yine oyuncu kadrosunda Mert Kılıç ile eşi Aslıhan Güner’in yer aldığı Komutan Filminin ilk tanıtımı yayınlandı. İki yıl önce çekilen ve üzerinde titizlikle çalışılan film için Kazakistan’dan özel aksiyon yönetmenlerinin yanı sıra ilk kez bir filmde tamamen Türkiye’de üretilen Atak keşif ve taarruz helikopteri de kullanıldı. Yayınlanan fragman ise ünlü ve başarılı oyuncu Aslıhan Güner’in seslendirdiği Oğul Türküsü eşliğinde verildi. Seyredenlerin duygularına hitap eden ve etkili sahnelerden oluşan görüntülerin yer aldığı fragmanda şehit olmuş askerlerin naaşlarının tören için hazırlanması görülüyor. Ayrıca dağ başında kimsenin olmadığı bir ortamda bebeği teröristler tarafından katledilen Suriyeli Türkmen kadınının (Aslıhan Güner) bebeğini kendi elleriyle kazdığı mezara koyması ve toprakla kapatması ve ardından yürekleri dağlayan haykırışı fragmanda yer alıyor.

Türkmen Kadınını Canlandırıyor

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan ve başarılı oyuncusu Aslıhan Güner Komutan Filmi’nde eşi Mert Kılıç ile birlikte rol alıyor. Bir dizide tanışarak evlenen çiftin bu ilk filmleri olurken Aslıhan Güner filmde bir Türkmen kadınına hayat veriyor. Köyleri teröristlerce basılan Türkmen kadının bebeği de teröristlerce katledilir. Bunun üzerine bebeğini alarak bölgenin en yüksek dağına çıkan Türkmen kadın bebeğini kendi elleriyle kazdığı mezara defneder. Komutan Filmi’nin vizyona giriş tarihi 7 Ekim 2022.

21-08-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar