Acun Ilıcalı Bir Bankanın Reklam Yüzü Oldu

Acun Ilıcalı Bir Bankanın Reklam Yüzü Oldu
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı son olarak yer aldığı bir telefon reklamının ardından bu sefer de bir banka reklamında yer aldı.

Türk televizyon tarihinin en parlak isimlerinden biri olan ve bugüne kadar girdiği hemen her işte başarılı olan on parmağında on marifet bulunan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bugünlerde yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Televizyonculuğa muhabir olarak başlayan ve ardından kendi programını yapan ve daha sonrasında kendi medya ajansını kurarak bu alanda hızla ilerlemeye başlayan ünlü isim Acun Ilıcalı aradan geçen yıllar içinde her yıl daha da büyüdü. Kendi televizyon kanalları bulunan, kendi medya ve yapım şirketi bulunan ve artık kendi internet yayın platformu bulunan Acun Ilıcalı yayıncılık sektörünün hemen her alanında yer aldı ve alıyor. Buna ilave olarak futbolla da içli dışlı olan Acun Ilıcalı İngiltere’den bir kulüp satın alarak bu işte de profesyonel olarak yer almaya başladı. Eskiden sık sık reklamlarda yer alan ünlü isim uzun süredir sadece kendi programlarının içinde yer alan reklamlarda yer alırken ilk kez bir banka reklamında yer almak için anlaşmaya vardı.

Acun Ilıcalı reklam İçin İş Bankası ile Anlaştı

Televizyon dünyasının en başarılı isimlerinden olan ve Tv 8 ve Acun Medya ile Exxen İnternet Yayın Platformunun sahibi olan Acun Ilıcalı uzun yıllar sonra yeniden bir markanın reklamı için anlaşmaya vardı. Yakın zamanda bir cep telefonunun reklam ve marka yüzü olan acun Ilıcalı şimdi de bir bankanın reklamında yer alacak. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı İş Bankası’nın bir uygulamasının reklam yüzü olmayı kabul etti ve İş Bankası ile anlaşmaya vardı. İş Bankası’yla yaptığı anlaşma karşılığında ne kadar ücret aldığı açıklanmayan Acun Ilıcalı’nın yer aldığı reklamların çok yakında televizyonlarda yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

Reklam Filmini Ünlü Yönetmen Çekti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yer aldığı ve İş Bankası’nın bir uygulamasının tanıtımı amacıyla hazırlanan reklamı ülkenin en önemli reklam yönetmenlerinden biri olan Ali Taner baltacı çekti. Yapılan anketlerde halkın en çok güvendiği isimlerin başında gelen Acun Ilıcalı’nın yer aldığı İş Bankası’nın reklamının çekimleri tamamlandı ve kurgu aşamasına geçildi. Reklam filminin çok yakında yayınlanmaya başlayacağı öğrenildi.

21-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar