‘Kopuk’ dizisi ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyor

‘Kopuk’ dizisi ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyor
Fox TV yeni dizilerini peşi sıra yayınlamaya devam ediyor. Gaddar dizisinin ardından Kopuk dizisi bu akşam ekranlarda izleyicisi ile buluşuyor.

Bambaşka Biri dizisinin fişini çeken Fox TV, Gaddar dizisinin ardından yeni bir dizi ile ekran savaşlarındaki yerini alıyor. Zenginden alıp fakire vermek mottosu ile yola çıkan Kopuk dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlarda olacak. Başrollerinde Kaan Yıldırım Biran Damla Yılmaz, Sarp Akkaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmenliğini Koray Kerimoğlu üstleniyor.

‘Kopuk’ dizisi ilk bölümüyle Fox TV'de

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Kaan Yıldırım ve Sarp Akkaya’nın yer aldığı Fox TV’nin yeni dizisi Kopuk ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşuyor. Med Yapım'ın yapımını üstlendiği Kopuk dizisi çekirdek aileden daha fazlasına sahip çıkanların hikayesi konu ediniliyor. Senaryosunu Deniz Karaoğlu, Özden Selim Karadana ve Fuat Mete’den oluşan bir ekibin kaleme aldığı dizi cumartesi akşamları saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak. 

Dünyada hiçbir iyilik cezasız kalmaz

Ahmet Mümtaz Taylan, Edip Tepeli, Beren Gökyıldız, Evliya Aykan, Serap Kaya, Engin Alkan, Kadir Çermik, Sahra Şaş, Merve Çağıran, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat, Cem Söküt, Mustafa Açılan, Melisa Doğu gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Kopuk dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı bu dünyada oyunu tersine çevirebilmenin mümkün olduğunu göstermek isteyen yürekli insanların olduğunu gösteren diziyi şimdiden izleyiciler merak ile bekliyorlar. 

Kopuk dizisinin konusu

Robin Hood gibi zenginden alıp fakire vermek... Hala bir halk hikayesi mi yoksa hepimizin (en yoksulumuzun bile) kahramanı, olmazsa olmazı paranın ta kendisi mi? Rüşvetçilerin, hak edilmeden yapılan vurgunlarla zengin olanların, dolandırıcıların parasını çalar ve bu paralarla mahallesindeki fakir gençlere el uzatır, onları okutarak ailelerine yardım eder. Hiç beklenmedik bir ölüm onun hayatını allak bullak eder. Bu olay onu sadece idealleri ile değil aşkıyla da sınayacaktır. Bu sınavla tek başına baş edemeyeceğini anlayan Ferhan yeni bir kimliğe bürünür. Artık Orhan kimliği ile zalimlerle hukuki yoldan mücadele eder. Ferhan mahallesinde sevdiği ancak uzak durması gereken Müjde’nin babası ile mücadele ederken Avukat Orhan’ın da yolu mahalleyi ele geçirmeye çalışan ailenin varisi İpek ile kesişir.

27-01-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler