‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisine sürpriz isim

‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisine sürpriz isim
Korkma Ben Yanındayım dizisine ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın Canan Hoşgör ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Alkan dahil oldu.

Korkma Ben Yanındayım dizisi hangi kanalda izleyicisi ile buluşacak? Korkma Ben Yanındayım dizisinin yapımını kim üstleniyor? Diziye yeni katılan isimlerden sürpriz olan oyuncu kim? Dizide rol alacak oyuncular ve canlandıracakları karakterler hangileri? Korkma Ben Yanındayım dizisi ne zaman çekimlere başlıyor? Dizinin başrol oyuncularından Gökçe Güneş Doğrusöz kimdir? Korkma Ben Yanındayım dizisi, Ayşe Alkan ve Gökçe Güneş Doğrusöz hakkında merak ettikleriniz yazımızda.İşte detaylar....

‘Korkma Ben Yanındayım’ dizisine sürpriz isim

Yönetmenliğini Fikret Reyhan’ın üstleneceği Korkma Ben Yanındayım dizisine ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın Canan Hoşgör ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Alkan dahil oldu. Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher),  Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin), Gökçe Güneş Doğruöz (İnci), Eren Ören (Mert), Serhat Özcan (Sami), İpek Türktan (Tülin), Erdem Kaynarca (Mustafa). Genç oyuncu Fahriye Kesimal’da dizide İnci’yi çok kıskanan bir okul arkadaşını canlandıracak.

Ayşe Alkan, Esra karakterini canlandıracak

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan kendisi Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerinde yer alacağı Kızıl Goncalar dizisinde yer alırken küçük kızı Ayşe Alkan’da böylece Korkma Ben Yanındayım dizisinde İnci’nin çok samimi bir arkadaşı olan Esra karakterini canlandıracak. MedYapım’ın Fox TV için çekeceği Korkma Ben Yanındayım dizisinin bugün-yarın sete çıkması bekleniyor. 

Gökçe Güneş Doğrusöz kimdir?

2004’de İstanbul’da dünyaya gözlerini açan genç oyuncu İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar lisesini bitirdi.172 cm ve 54 kilo ağırluğındaki Doğrusöz  oyunculuğun yanı sıra müzikle de uğraşmaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu vokalistlik de yapmaktadır. İyi derece İngilizce bilen Doğrusöz Black List Ajansı’na kayıtlıdır. @gokcegunesdogrusoz instagram hesabını kullanan genç oyuncunun ciddi bir ilişkisi yoktur.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Korkma Ben Yanındayım (İnci, TV Dizisi 2023), Sarmaşık Zamanı (Pelin, TV Dizisi 2023), Duy Beni (Ayşe, TV Dizisi 2022), Elli Kelimelik Mektuplar (Ayşe İleri, Sinema Filmi 2021), Zuhal (Zeynep, Sinema Filmi 2019), Aynalar (Kısa Film 2018)

24-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar