“Korkma Ben Yanındayım” dizisinde kadın başrol değişti

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinde kadın başrol değişti
Korkma Ben Yanındayım dizisinde İnci karakterine hayat vereceği açıklanan Gökçe Güneş Doğrusöz’ün fikir ayrılığı yaşaması nedeniyle projeden ayrıldığı kamuoyuna açıklandı

Korkma Ben Yanındayım dizisinde kadın başrol için kiminle anlaşılmıştı? Gökçe Güneş Doğrusöz diziden niçin ayrıldı? Doğrusöz’ün yerine geçecek isim belli oldu mu? Korkma Ben Yanındayım dizisinde yönetmen değişikliği sonrası yeni yönetmen kim oldu? Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler kim? Korkma Ben Yanındayım dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

“Korkma Ben Yanındayım” dizisinde kadın başrol değişti

 Fox TV’nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım ’da sular durulmuyor. Daha ekranlara çıkmadan yönetmeni değişen dizi de şimdi de kadın başrol oyuncusu Gökçe Güneş Doğrusöz’ünde diziden ayrıldığı duyuruldu. Korkma Ben Yanındayım dizisinde Şevket Çoruh, Günay Karaca gibi isimlerle beraber başrolde yer alan ve İnci karakterine hayat vereceği açıklanan Gökçe Güneş Doğrusöz’ün sözleşme konusunda bir kısım fikir ayrılığı yaşaması nedeniyle projeden ayrıldığı kamuoyuna açıklandı. 

3 Aralık Pazar günü sete çıkılıyor

Yapımını MedYapım ’ın üstlendiği dizinin yönetmenliği için Fikret Reyhan yapacaktı. Daha sonra Fikret Reyhan ile yollar ayrılınca yönetmenlik için Merve Çolak ile anlaşmaya varıldı. İlk bölüm için 3 Aralık Pazar günü çekimlerin başlaması düşünülen Korkma Ben Yanındayım dizisinde Şevket Çoruh – Nihat, Günay Karaca  - Seher, Murat Aygen - Turgut, Didem Balçın – Aylin, Eren Ören – Mert, Serhat Özcan – Sami, İpek Türktan – Tülin, Erdem Kaynarca – Mustafa, Fahriye Kesimal – Hande. Dizinin başrolünde İnci karakterini güzel oyuncu Gökçe Güneş Doğrusöz canlandıracaktı. Sözleşmede sıkıntılar yaşanınca ayrılma kararı alan Doğrusöz’ün yerini kimin yer alacağı merakla bekleniyor. 

Korkma Ben Yanındayım dizisinin konusu

Lise yıllarında annelik ile başlayan bir macera. Korkma Ben Yanındayım dizisi İnci ve Aylin’in duygusal hikayelerini beyazcama taşıyacak. Gizemli hikayesi ile dizi takipçilerince merakla beklenen dizinin ekranlara çıkacağı gün dört gözle bekleniyor. Senaryosunu Erkan Birgören ’in kaleme aldığı dizinin ilk adı Küçük Anne olarak duyurulmuştu. Fakat sonradan isminin Korkma Ben Yanındayım olan dizide ünlü oyuncu Şevket Çoruh Nihat karakterine hayat verecek. Tetikçinin Oğlu dizisinin sona ermesinin ardından birçok projeden teklif alan özellikle 16 yıl boyunca oynadığı Arka Sokaklar dizisine dönmesi kesin gözü ile bakılan ünlü oyuncu herkesi yanıltarak Fatih Aksoy’un patronu olduğu MedYapım ile el sıkıştı. 

30-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar