Koronavirüs karantinasında hangi kanalda ne var?

Koronavirüs karantinasında hangi kanalda ne var?
Koronavirüs salgını sebebiyle herkes evde yapılacak bir şeyler arıyor. Televizyon kanalları da yayınlarını yeniden düzenledi. Hangi kanalda ne izlenir? sizler için derledik.

Yeni bir haftaya başlarken koronavirüs salgını da devam ediyor. Dünyada ve Türkiye'de birçok kişiye bulaşan ve ölümlere neden olan salgına karşı en iyi çözüm evden çıkmamak. Yetkililer ve bilim insanları da sık sık bu konuda açıklamalar yapıyor ve sokağa çıkma yasakları gibi tedbirler alıyor. İlk salgın vakasının görüldüğü 11 Mart'tan bu yana birçok insan evden çıkmadı. Yaklaşık bir aydır evden çıkmayan kişiler evde yapacak faaliyetler ararken en iyi karantina arkadaşları hiç kuşkusuz televizyonlar oluyor.

Hangi kanalda ne var?

Birçok dizinin de set arası verdiği bir ortamda yeni bölümü yayınlanan dizi sayısıda oldukça düşük. Birçok televizyon kanalı çareyi eski dizileri tekrar yayınlamakta bulurken evden dizi çekme gibi yeni nesil bir dizi formatı da gelişmeye başladı. Sizler için bazı televizyon kanallarının haftaya nasıl başladığını derledik.  Hangi kanalda ne var? Merak ediyorsanız canlitv.com olarak sizlere bazı seçenekler sunuyoruz...

TRT1'de nostalji rüzgarı!

TRT1 zengin dizi, film ve belgesel arşivini açıyor. Dünya sinemasından, Türk sinemasından ve Yeşilçam'dan en sevilen diziler yeniden ekranlarda olacak. Filmler dışında TRT 1 eski dizileri olan Ferhunde Hanımlar, Perihan Abla, Kaynanalar gibi gönüllerde yeri hiç eskimeyen dizilerle seyircilerine yayınlar yapacak. Ünlü yapımcı Birol Güven'in hayata geçireceği 'Ev Yapımı' adlı dizi ise bu hafta yeni bir format olarak yayında olacak.

Fox'ta 'Eski Köye Yeni Adet'

Fox Tv'de de birçok dizi sete ara verdi. Baraj, Savaşçı, Yasak Elma gibi birçok dizinin çekimleri yapılmıyor ve birçok dizi yayın akışından kaldırıldı. Eski dizi ve filmleri ekranına taşıyan Fox Tv'de bu hafta 'Şefkat Yerimdar' gibi eski yapım diziler ve Türk ve dünya sinemasından filmler yayın akışlarına eklendi. Fox'ta  bu akşam (5 Nisan) Savaşçı yerine 'Eski Köye Yeni Adet' adlı film saat 20.00'da yayında olacak.

ATV'de diziler devam ediyor

Birçok dizi seti çekimlerine ara verse de Atv'de yayınlanan diziler çekimlere devam ediyor. Platolarda çekilen dizilerin yanı sıra "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisi gibi yapımlar salgına karşı yoğun güvenlik tedbirleriyle çekimlerine devam etti. Atv birçok dizinin yeni bölümünü yayınlıyor.

Star'da ne var?

Star Tv ekranlarında bu hafta Ramo, Güvercin, Babil, Sefirin Kızı gibi yeni ve iddialı dizilere ara verdi. Star Tv bir zamanın en çok izlenen dizilerinden olan Anne, İşler Güçler gibi dizileri tekrar yayınlama kararı aldı. Sinema filmi kuşaklarını da arttıran Star'da Türk filmleri ve dünya sinemasından filmler olacak.

05-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler