Talat Bulut'un yeni projesi belli oldu

Talat Bulut'un yeni projesi belli oldu
Ünlü oyuncu Talat Bulut yeni bir proje için anlaşma sağladı. Talat Bulut Yasak Elma'dan sonra yeniden ekranda olacak. Talat Bulut hangi diziyle ekrana dönüyor?

Televizyon ekranları yeni dizilerle buluşmaya devam ederken sevilen oyuncular da farklı dizilerle yeniden ekrana geliyor. Fox Tv'de yayınlanan uzun soluklu dizi Yasak Elma'da rol alan Talat Bulut uzun bir aradan sonra yeniden Fox Tv'de yayınlanan bir diziyle anlaşma sağladı. Ekranın dikkat çeken oyuncularından biri olan Talat Bulut'un hangi dizide rol alacağı belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Talat Bulut Mahkum dizisiyle anlaştı. Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut Mahkum'da hangi karakteri canlandıracak?

Talat Bulut hangi diziyle ekrana dönüyor?

Ekranın sevilen isimlerinden biri olan Talat Bulut 85 bölüm Yasak Elma dizisinde rol almıştı. Başarılı oyuncu Talat Bulut'un hangi dizi ile ekrana döneceği ise merak ediliyordu. Talat Bulut'un gelen tekliflerde seçici davrandığı biliniyordu. Uzun bir aradan sonra Talat Bulut ilk bölümden itibaren dikkat çeken dizi Mahkum dizisini tercih etti. MF Yapım imzası taşıyan Mahkum sezona başarılı bir giriş yapmıştı. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın başrollerde olduğu Mahkum dizisi kadrosuna Talat Bulut da dahil oldu. Talat Bulut'un Mahkum dizisine Sinyor karakteri ile dahil olacağı öğrenildi. Dikkat çeken dizi Mahkum kadrosuna katılacak Talat Bulut'un canlandıracağı karakter de merak edilmeye başlandı.

Mahkum kadrosuna dikkat çeken isim!

Fox Tv'nin reytingleriyle yüz güldüren dizisi Mahkum'a sevilen oyuncu Talat Bulut da dahil oldu. Uyarlama dizi olan Mahkum kadrosuna yeni bir kan olarak dahil olan Talat Bulut, Sinyor karakterini canlandıracak. Mahkum 14. Bölüm itibariyle diziye dahil olacak Talat Bulut MF Yapım'la anlaşma sağladı. Fox Tv'de en son Mahkum 10. Bölüm ekrana gelmişti. Mahkum Perşembe akşamları seyirciyle buluşuyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başarılı performansıyla dikkat çeken Mahkum dizisinin yeni bölümlerinde usta oyuncu Talat Bulut da yer alacak. Talat Bulut Sinyor karakteriyle Mahkum dizisinde yeniden seyirciyle buluşacak. Mahkum perşembe akşamları Fox Tv ekranında yayınlanıyor.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar