Kuaförüm Sensin 23 Ağustos Cuma kim elendi?

Kuaförüm Sensin 23 Ağustos Cuma kim elendi?
Kuaförüm Sensin'de haftanın puan durumuna göre elenen isim ve haftanın birincisi kim oldu? Kuaförüm Sensin 23 Ağustos Cuma kim elendi?

Show Tv ekranlarının severek izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de bu hafta neler oldu? Bu haftanın puan durumu nasıl şekillendi? Kuaförüm Sensin yarışmasında 23 Ağustos Cuma günü elenen isimi kim oldu? Show Tv'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'de 23 Ağustos büyük ödülü kim aldı? İşte bu haftanın sonuçları...

Kuaförüm Sensin 23 Ağustos Cuma kim elendi?

Kuaförüm Sensin'de haftanın her günü kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Hafta boyunca toplanan puanlar sonucunda haftanın birincisi seçiliyor. Haftanı en çok puanını toplayan yarışmacı çift 10.000 TL ödülün sahibi oluyor. İzleyiciden tam puan alan yarışmanın Cuma günü heyecanla bekleniyor. Her hafta Cuma günü yarışmadan bir çift elenirken bir çiftte 10.000 TL'lik ödülün sahibi oluyor. Hafta boyunca en düşük puanını yarışmaya ikinci kez dahil olan Öncü ve Özlem çifti oldu.

Bir haftanın sonundaki puan durumu şöyle şekillendi. Mustafa ve tuna 78 puan, Sıla ve Mira 55 puan, Öncü ve Özlem 53 puan alırken 49 puanla Hayat ve Özlem’de son sırada yer aldı.

Kuaförüm Sensin Gün Gün Puan Tablosu 

19 Ağustos Pazartesi günü - Konsept : Balık Model Gelinliğe Uygun Saç ve Makyaj

Mustafa ve Tuna 20 puan, Hayat ve Özlem 16 puan, Öncü ve Özlem 12 puan, Sıla ve Mira 9 puan aldı.

20 Ağustos Salı günü - Konsept : Nereye Gidiyorum

Mustafa ve Tuna 20 puanla birinci olurken, Öncü ve Özlem 19, Hayat ve Özlem ile Sıla ve Mira 10 puan aldı. 

21 Ağustos Çarşamba günü - Konsepti : Nostaljik Saçlar ve Makyajlar 

Mustafa ve tuna 19 puanla birinci olurken, Sıla ve Mira 16 puan, Öncü ve Özlem 11 puan, Hayat ve Özlem ise 10 puan topladı.

22 Ağustos Perşembe günü - Konsept : Bob Kesim ve Islak Makyaj 

Sıla ve Mira 20 puan alırken, Mustafa ve Tuna 19, Hayat ve Özlem 13 puan, Öncü ve Özlem 11 puan aldı.

Haftanın son günü olan 23 Ağustos 2019 Cuma günü Kuaförüm Sensin’de büyük final heyecanı yaşandı. Bu hafta elenme korkusu yaşamayan tek ikili Mustafa ve Tuna oldu.Tüm hafta boyunca en düşük puanları alarak yarışmaya veda eden isimler Öncü ve Özlem çifti oldu. Bakalım Öncü ve Özlem çiftinin yerine kim gelecek?

24-08-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar