Kuaförüm Sensin Berk Eren ve Merve Karaman Kimdir?

Kuaförüm Sensin Berk Eren ve Merve Karaman Kimdir?
Show Tv'nin hafta içi her gün yayınlanan çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin'de yeni bir hafta başladı. Programın yeni yarışmacıları Berk ve Merve çifti kim? İşte detaylar!

Show Tv’nin hafta içi her gün yayınlanan ve seyirciler tarafından heyecanla ve merakla takip edilen yarışma programı Kuaförüm Sensin Show Tv ekranında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Heyecanın bir an bile düşmediği yarışmada, yarışmaya katılan takımlar haftanın birincisi olmak ve büyük ödülü almak için birbirleriyle kıyasıya yarışırken, elenen olmamak için de ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin’de her hafta bir takım yarışmaya veda ederken onların boşalttığı masaya yeni yarışmacı çift dahil oluyor. Geçtiğimiz hafta yarışmanın gediklilerinden ve uzun süre yarışmada kalanlardan Öncü ve Özlem çiftinin elenmesinden sonra yerlerine gelen yarışmacı çift belli oldu. Yeni yarışmacılar yarışmaya iddialı bir şekilde başlarken neler yapacakları da merakla beklenmeye başlandı. İşte Kuaförüm Sensin’in yeni yarışmacıları Berk Eren ve Merve Karaman’a dair bilinenler.

Kuaförüm Sensin’in Yeni Yarışmacıları Kim?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve seyircinin ilgiyle takip ettiği yarışma programı Kuaförüm Sensin’de geçen hafta elenen Özlem ve Öncü çiftinin yerine yarışmaya dahil olan yeni yarışmacılar belli oldu. Uzun süre yarışmada kalarak elenmeyecekler yorumları yapılan Öncü ve Özlem çifti geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde elenmişti. Dört takımın yarıştığı Kuaförüm Sensin’de Öncü ve Özlem çiftinin elenmesiyle oluşan boşluğu dolduran çift Pazartesi günü belli oldu. Kuaför Berk Eren ve Makyöz Merve Karaman’ın yarışmaya katıldığı program da yeni yarışmacılar iddialı tavırları ve sözleriyle dikkatleri çektiler.

Gençliğin enerjisini yetenekle buluşturacaklarını iddia eden ikili yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Makyöz Merve Karaman 3 yıldır makeup srtistlik yapıyor. Evli ve bir kızı olan Karaman 28 yaşında. Merve’nin partneri Berk Eren ise 21 yaşında ve 3 yıldır kuaförlük yapıyor. Yarışmaya iddialı bir giriş yapan Berk Eren doğuştan star olduğunu iddia ediyor. İkili diğer rakiplerden çekinmediklerini ve yarışmaya kalıcı olmak için geldiklerini söylüyor.

Kuaförüm Sensin’de Puan Durumu!

Kuaförüm sensin 26 Ağustos pazartesi günü yeni haftaya da iddialı ve çekişmeli bir şekilde başladı. Yarışmaya Öncü ve özlem çiftinin yerine dahil olan Merve ve Berk çiftinin ne yapacağı merakla beklenirken ilk gün sonunda puan durumu şu şekilde gerçekleşti.

26. Ağustos Pazartesi

  1. Özlem – Hayat                 20 Puan
  2. Berk – Merve                   17 Puan
  3. Sıla – Mira                        11 Puan
  4. Mustafa – Tunahan          8 Puan

27. Ağustos Salı

  1. Berk – Merve                   33 Puan
  2. Hayat – Özlem                 32 Puan
  3. Sıla – Mira                        27 Puan
  4. Mustafa – Tunahan        17 Puan
27-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar