Kuaförüm Sensin Eylem Gündüz Kimdir?

Kuaförüm Sensin Eylem Gündüz Kimdir?
Show Tv'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin yeni haftaya yine iddialı bir şekilde başladı. Peki yarışmanın yeri yarışmacısı Eylem Gündüz Kimdir? İşte cevabı!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve seyircilerin merakla ve ilgiyle takip ettikleri Kuaförüm Sensin adlı yarışma programı yeni haftaya yine iddialı ve heyecanlı bir giriş yaptı. Kanalın gün içinde yayınlanan programları arasında en yüksek reyting oranlarından birine sahip olan yarışma programı kuaför ve makyözden oluşan dört farklı çiftin birbiriyle yarışması ve en yüksek puanı alarak haftayı lider kapatarak en yüksek ödüle ulaşması formatı üzerine kurulu. Yarışmacıların birbirine oy verdikleri ve jürinin verdiği oyla en iyinin belirlendiği ve en az puan alanın yarışmaya veda ettiği Kuaförüm Sensin’de geçtiğimiz hafta enen çiftin yerine pazartesi gününden itibaren yeni bir çift dahil oldu. Bizde programın yeni yarışmacıları Eylem Gündüz ve Nesrin Çelik’in kim olduğunu araştırdık.

Kuaförüm Sensin’in Yeni Çifti Yarışmaya İddialı Başladı!

Show Tv’nin gün içindeki en çok seyredilen programlarından Kuaförüm sensin yeni bir haftaya daha yine heyecanla başladı. Geçtiğimiz hafta elenen çiftin yerine yeni çiftin yarışmaya dahil olmasıyla yine heyecanlı ve iddialı bir hafta daha başladı. Yarışmanın yeni yarışmacı çifti Eylem ve Nesrin ise yarışmaya iddialı başladı. 18 yıllık kuaför olduğunu belirten ve 30 yaşında olan kuaför Eylem Gündüz yarışmaya müşterilerinin teşvikiyle katıldığını ifade etti. Kuaför Eylem Gündüz’ün partneri olan Nesrin Çelik ise yarışmaya İstanbul Bağcılar’dan katılıyor. 22 yaşında olan ve 7 yıllık make-up artisti olan Nesrin Çelik’te Eylem Gündüz gibi iddialı olduğunu açıkladı.

Kuaförüm Sensin Eylem Gündüz Ve Nesrin Çelik Rakiplerine Gözdağı Verdi!

Kuaförüm Sensin Show Tv'de Pazartesi günü yeni bir haftaya başlarken elenen yarışmacıların yerine yarışmaya İstanbul’dan kuaför Eylem Gündüz ile partneri Nesrin Çelik dahil oldular. Yarışmaya katılan Eylem Gündüz kendi iş yerinin patronu olduğunu ifade ederken yarışmaya müşterilerinin teşvikiyle katıldığını söyledi ve diğer yarışmacılardan korkmadığını yarışmaya elenmek için değil kalıcı olmak için geldiğini ifade etti.

Aynı şekilde Eylem Gündüz’ün partneri Nesrin Çelik’te yarışmada iddialı olduklarını ve yarışmada başarılı olacaklarını iddia etti. 17 yıllık kuaför Eylem Gündüz ile 7 yıllık make-up artisti Nesrin Çelik’in Kuaförüm Sensin’de nasıl bir performans sergileyecekleri seyirciler tarafından merak edilmeye başlandı.

05-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar